پخش زنده
امروز: -
رئیس رسانه ملی، شفاف سازی، ارائه روایت درست از وقایع و صداقت با مخاطب را مهمترین وظایف رسانه ها برشمرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، دکتر علی عسکری در آیین پایانی بیست و یکمین جشنواره تولیدات مراکز استانی صداوسیما با تشکر از همکاران استانی شرکت کننده در این جشنواره گفت: این یک سنت حسنه است که در یک سال با هم رقابت می کنند و به خلق بهترین آثار میپردازند.
رئیس رسانه ملی با بیان اینکه سازمان صداوسیما یک پیکره واحد است، افزود: به لطف الهی سازمان هم اکنون پررونقترین دوران خود را سپری میکند به رغم اینکه شاید بتوان گفت: سختترین زمان هم هست.
وی اهمیت جایگاه سازمان صداوسیما را غیرقابل انکار دانست و گفت: اهمیت رسانه ملی در این جنگ بزرگ رسانهای فوق العاده است و امروز ما در معرض یک جنگ روانی رسانهای گسترده قرار داریم.
دکتر علی عسکری با بیان اینکه جنگ تمام عیار رسانه ای امروز شرایط خاصی را ایجاد کرده است، افزود: جهان امروز، جهان ارتباطات است و انسانها با رسانه ها در این جهان ارتباط تنگاتنگ دارند و هر روز این ارتباط گستردهتر می شود.
رئیس رسانه ملی، رسانه های موجود در سهم رسانهای امروز دنیا را به سه گونه تقسیم کرد و افزود: رسانهها یا در جبهه استکبار و نظام سلطه یا در جبهه مقاومت و یا در میانه این دو، و عرصه، یک عرصه بسیار پیچیده است.
رئیس سازمان صداوسیما به رقابت رسانههای مختلف و توسل به روشهای مختلف برای حذف رقیب در این عرصه اشاره و تأکید کرد: در این چارچوب، رسانههای نظام سلطه همه فشار و جنگ روانی خود را بر سازمان صداوسیما به عنوان قله مقاومت گذاشته اند و همچنان به آن ادامه می دهند.
دکتر علی عسکری هدایت و اثرگذاری بر افکار عمومی ملت ایران را هدف نخست رسانه های مخالف جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و گفت: گسترش ناامیدی و روحیه ضعف و ناتوانی در ملت ایران اولویت نخست رسانههای نظام سلطه است و بر همین اساس به هر روشی دست می زنند.
رئیس رسانه ملی روشن کردن چهره واقعی رسانههای نظام سلطه را یکی از مفیدترین گام های رسانه های جبهه مقاومت به ویژه سازمان صداوسیما دانست و افزود: مردم ما باید بدانند که این رسانهها به رغم ظاهرشان به هیچ وجه بی طرف نیستند و همه هدفشان نابودی ملت ایران است.
وی گفت: جنگ اقتصادی از یک سو و بزرگنمایی آن در رسانههای نظام سلطه و جنگ روانی و ایجاد ناامیدی میان ملت ایران، دو مسیر اصلی دشمنان ایران اسلامی است.
دکتر علی عسکری، استفاده دشمنان ملت ایران از معاندان جمهوری اسلامی ایران را نشان ضعف دشمن دانست و افزود: آنها هم اکنون به سلطنت طلبان و منافقین متوسل شده اند که پرونده شان نزد ملت ایران سیاه است و بارها از ملت سیلی خورده اند و این بار هم همه آنها سیلی محکمی از مردم رشید ایران خواهند خورد.
دکتر علی عسکری نگاهی نو و جدید در عرصه رسانه را در دنیای امروز ضروری دانست و گفت: شفاف سازی، اعتمادسازی و بیان سخن صدق و دقیق باید روش اصلی ما باشد و ما باید صدای مردم باشیم.
وی افزود: ما باید با مردم صادقانه و مهربانانه رفتار کنیم و روایت ما از رویدادها باید در مسیر منافع ملی و ارزشهای انقلابی باشد.
وی انفعال را بزرگترین دردی دانست که رسانه را تهدید می کند و گفت: رمز دوری از انفعال، انقلابی ماندن و وفاداری به ارزشهای انقلاب اسلامی است.
رئیس رسانه ملی امیدآفرینی را مهمترین اولویت صداوسیما ارزیابی کرد و افزود: باید هنرمندانه خبرهای امیدوار کننده به مردم بدهیم و باید به آنها نشاط دهیم و اوقات فراغت مفید و سرگرم کننده برای آنها ایجاد کنیم.
دکتر علی عسکری نقش رسانههای استانی در مسیر سخت عرصه رسانههای امروز را مهم توصیف کرد و گفت: ما باید تعامل خودمان را در این شبکههای استانی با مردم بیشتر و قویتر کنیم تا با حرکت در این مسیر موقعیت رسانههای استانی حفظ و تقویت شود.
وی افزود: ما باید با مطالعات علمی، خواست ها، نیازها و مشکلات مردم را به درستی احصاء و برای یافتن راهکار رفع آنها هم اندیشی برگزار کنیم.
رئیس رسانه ملی، رسانههای استانی را محمل بیان مشکلات مردم دانست و گفت: ما باید با بیان شفاف مشکلات مردم و پیگری آنها، راههای سوء استفاده دشمن را سد کنیم.
دکتر علی عسکری با بیان اینکه شبکه های استانی در تقویت فضای کار، تولید و عرصه اقتصاد مقاومتی بسیار اثرگذارند افزود: افزایش زمینههای اشتغال برای تقویت راههای حمایت از کالای ایرانی و اقناع مردم برای خرید کالای ایرانی از مهمترین کارهایی است که باید در اولویت رسانه ها و به ویژه شبکههای استانی قرار گیرد.
وی نقش شبکه ایران کالا را در تقویت روحیه کار و تلاش مثال زدنی توصیف کرد و گفت: تقویت شرکتهای دانش بنیان به عنوان جایگاهی برای تبلور فکرهای جوان و خلاق می تواند مسیر ما به رسیدن به موفقیت در عرصه اقتصاد مقاومتی را تسهیل کند.
رئیس سازمان صداوسیما بر توجه ویژه به فرهنگ غنی اسلامی- ایرانی تأکید کرد و افزود: باید گفتمان دین و انقلاب اسلامی را گسترش دهیم و آن را پاس بداریم.
علی عسکری، چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را فرصتی کم نظیر برای بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: باید تلاشهای صورت گرفته را به درستی برای مردم تبیین و روحیه امید را بیش از پیش تقویت کرد.
رئیس رسانه ملی از همه استانداران خواست تا از فرصت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی استفاده و با تعامل با رسانه ملی در استانهای مختلف تلاشهای صورت گرفته را به مردم ارائه کنند.