پخش زنده
امروز: -
دانه های خوراکی نیروی زندگی گیاهانی است که از آنها سرچشمه می گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ دانه های کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا-3 ، با خواص ضد التهابی، ضد درد و تقویت کننده سلامت و یک افزودنی عالی برای رژیم غذایی است.
دانه های کرفس حاوی حداقل 20 ویژگی ضد التهابی است که مطالعات نشان می دهد عصاره دانه های کرفس به اندازه آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن در درمان آرتریت موثر است.
دانه های کدو تنبل هم سرشار از اسیدهای چرب امگا-3 از بهترین مواد غذایی ضد التهاب محسوب می شود ، همچنین، این دانه های خوراکی سرشار از ماده معدنی روی ، ویتامین E است.
دانه های کنجد سرشار از منیزیم ، کلسیم، مس و منگنز منبع خوبی برای آهن، فسفر، ویتامین B1، روی، سلنیم و فیبر و دانه های آفتابگردان منبعی عالی از مواد مغذی کلیدی همچون ویتامین E، منیزیم، پتاسیم، سیلیکا و روی است که به واسطه محتوای بالای ویتامین E، محافظی مناسب برای جلوگیری از بروز بیماری قلبی است.