پخش زنده
امروز: -
وزیر امور خارجه ایتالیا با انتقاد از کشورهای عضو اتحادیه اروپا در خصوص موضوع مهاجرت، خواستار مسئولیت پذیری هرچه بیشتر دیگر کشورهای عضو این اتحادیه شد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما وزیر امور خارجه ایتالیا با انتقاد از کشورهای عضو اتحادیه اروپا در خصوص موضوع مهاجرت، خواستار مسئولیت پذیری هرچه بیشتر دیگر کشورهای عضو این اتحادیه شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی رای نیوز ایتالیا، تنش ها میان ایتالیا و اروپا در خصوص موضوع کشتی ایتالیایی دیچوتی (حامل صد و پنجاه آواره) فروکش نکرده است.
بر همین اساس، انتسو موآورو میلانزی وزیر امور خارجه ایتالیا از قطع کمک های این کشور به اروپا سخن به میان آورده و در عین حال خواستار مسئولیت پذیری بیشتر توسط کشورهای عضو اتحادیه اروپا شده است.
در همین زمینه، میلانزی در پاسخ به سوال گزارشگر شبکه مبنی بر ناتوانی در دست یافتن به توافقی میان ایتالیا و اروپا در خصوص موضوع صد و پنجاه آواره سوار بر کشتی دیچوتی و انتقاد جوزپه کونته نخست وزیر ایتالیا از اروپا و متهم کردن آن به دورویی، گفت: ما امیدوار بودیم امروز در خصوص موضوع آوارگان، به توافقی مشترک با دیگر کشورهای اروپایی دست پیدا کنیم. اما، مانند آنچه که ما امیدوار بودیم، به سرانجام نرسید. بنابراین، بر خلاف تازه ترین اجلاس سران اروپا در ماه جولای سال 2018 میلادی که در آن از درک متقابل و تلاش های مشترک سخن به میان آمده بود، (در اجلاس امروز) با تضادها و مخالفت هایی مواجه شدیم.
ما همواره بر این موضوع آگاهی داریم به طور طبیعی افرادی که در دریا و در شرایط سخت بسر می برند، باید نجات داده شوند. اما بر این موضوع نیز فکر می کنیم که این افراد در تلاش برای رسیدن به اروپا، به یک جزیره ایتالیایی و یا یونانی، ساحلی ایتالیایی یا اسپانیایی بوده و هستند. اما باید یک مسئولیت پذیری مشترک در اروپا به منظور یافتن یک راه حل (در خصوص موضوع مهاجرت) وجود داشته باشد. اما متاسفانه، نه تنها امروز، بلکه از سال ها پیش ایتالیا در حال انجام دادن وظایف خود است و به طور واقعی، این کشور به دلایل جغرافیایی در حال متحمل شدن برخی از مشکلات است.
اگر اتحادیه اروپا قصد دارد حیثیت این اتحادیه و آنچه را که شایسته آن است حفظ کند، باید به این مشکل (مهاجرت) نیز بپردازد.
وزیر امور خارجه ایتالیا در خصوص موضوع توزیع آوارگان نیز گفت: کشورهای عضو اتحادیه اروپا در این خصوص اعلام آمادگی کرده اند. اما افراد برخوردار از حق پناهندگی، قبل از هر چیزی باید شناسایی شوند. ما بر این باور هستیم، افرادی که به اینجا می رسند، باید با آنها مانند یک انسان رفتار شود. پذیرش آوارگان نیز چنانچه اندکی پیش گفتم، نمی تواند فقط وابسته به موقعیت جغرافیایی یک کشور و قرار گرفتن یک کشور در مسیر عبور آوارگان، باشد. مسیرهایی، که تعداد زیادی از افراد به دلایل زیادی از جمله وقوع جنگ ها و شرایط سخت اقتصادی، آنرا طی می کنند. بنابراین، ما باید با قاچاقچیان انسان ها نیز مقابله کنیم. این مقابله نیز در صورت مقابله جمعی اروپا می تواند تاثیر گذار باشد. اگر کشورهای عضو این اتحادیه مجبور به مقابله به تنهایی با این موضوع باشند، بدون شک، با خودمختاری ملی مواجه خواهیم شد که هیچ نتیجه ای با خود به همراه نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری رویترز، در پی عملیات نیروهای ویژه انگلیس در کشتی باربری ایتالیایی، پلیس این کشور اعلام کرد چهار نفر در عرشه این کشتی تحت قانون مهاجرت بازداشت شدند. همچنین هیچکسی در این عملیات زخمی نشده است.