به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز یزد , يازدهمين سالگرد ارتحال آيت الله بهجتي امام جمعه فقيد شهرستان اردکان و شاعر بلندآوازه انقلاب اسلامي با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولين در مسجد کوشکنو اردکان برگزار شد
آيتالله محمديعراقي در اين مراسم به بيان گوشههايي از شخصيت علمي، ديني، ادبي و اخلاقي آيتالله بهجتي پرداخت و گفت: روحيه ولايي اين عالم بزرگوار براي همگان آشکار و روشن بود و صبر، بردباري، ايستادگي درراه هدف و راضي بودن در برابر رضايت الهي از ديگر ويژگيهاي برجسته آيتالله بهجتي بود که الگويي براي جوانان امروز است
نماينده مجلس خبرگان رهبري با اشاره به پيشينه تاريخي شهرستان اردکان و حضور عالمان پرهيزکار، روحانيون بزرگ، انسانهاي برجسته، ولايتمدار و شهداي والامقام اشاره کرد و گفت: وارستگي، فرهيختگي، تواضع، ساده زيستي، ولايت ورزي و مردمدوستي در وجود آيت الله بهجتي آنچنان آشکار بود که در هرجايي حضور پيدا ميکردند اين ويژگيها احساس مي شد
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در بخش ديگري از سخنان خود گفت : امروز اسلام، انقلاب و کشور عزيز ما در برابر دشمنيها و کينهتوزيهاي روزافزون استکبار قرارگرفته است و به ايثار، گذشت و جهاد امثال آيتالله بهجتيهاي امروز نيازمند است و جوانان اين مرزوبوم بايد خود را براي فداکاري بيشتر آماده کنند.
گفتنی است آیتالله حاج شیخ محمدحسین بهجتی اردکانی (شفق) در سال 1313 به دنیا آمد. وی از 7 سالگی فراگیری علم و دانش را در مکتبخانههای آن زمان شروع کرد و در سال 1331 هجری شمسی به تشویق ملامحمدحائری به قم رفت و در مدرسه خان، فیضیه و حجتیه سکنی گزید.
آیتالله بهجتی همزمان با این دروس، تاریخ و حدیث و زبان انگلیسی را تا حدودی آموخت. این عالم گرانقدر با بزرگانی چون آیتالله نوری همدانی، هاشمی رفسنجانی، مسعودی خمینی و مقام معظم رهبری همدرس و هم مباحثه بود.
وی از شاگردان مرحوم حضرت امام خمینی (ره) و حضرت آیتالله سید روحالله خاتمی (ره) و اولین شاعر شعر انقلاب اسلامی (متخلص به شفق) بود که پس از سالها تلاش علمی در حوزه علمیه قم و امامت جماعت مسجد الرسول (مسجد اردکانیها) در تهران، پس از تصدی مسئولیت نمایندگی امام و امامت جمعه یزد توسط مرحوم آیتالله خاتمی (ره) به امامت جمعه شهرستان اردکان منصوب شد.
آیت الله محمد حسین بهجتی اردکانی (شفق)، شامگاه دوشنبه 29 مردادماه 1386 در سن 73 سالگی و پس از سالها بیماری مزمن قلبی دار فانی را وداع گفت.