پخش زنده
امروز: -
برداشت انجیر از باغ های شهرستان بردسکن، قطب تولید این محصول در استان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی بردسکن گفت: سطح زيرکشت باغ های انجير اين شهرستان 200 هکتار است که به لحاظ میزان توليد و سطح زيرکشت این محصول، جایگاه نخست استان خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.
حسین محمدی افزود: بعد از سرمازدگی آذرماه سال 95 و کف بُر شدن باغ های انجیر خوشبختانه امسال تولید این محصول نسبت به پارسال افزایش 50 درصدی داشته است.
وی با بیان اینکه امسال از این سطح 800 تن انجير خشک و 4 هزار تن انجیر تر برداشت مي شود، اضافه کرد: 30 درصد محصول انجير بردسکن به صورت تازهخوری وارد بازار می شود و مابقی به کارخانه های کمپوت سازی ارسال می شود.
محمدی با اشاره به تسهیلات خوب دولت برای مکانیزه کردن سیستم آبیاری، توصیه کرد: باغداران به منظور بهینه سازی در مصرف آب، نسبت به اجرای روش های نوین آبیاری و سازه های سبک گلخانه ای اقدام کنند.
وي مهم ترين مزيت انجير نسبت به ميوه های ديگر را مصرف نکردن سموم شيميايی در اين محصول و ارگانيک بودن آن ذکر کرد.