۲۸ گروه ثابت دامپزشکی بر ذبح و عرضه بهداشتی دام در روز عید سعید قربان و روز عرفه نظارت دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر کل دامپزشکی هرمزگان گفت: این ناظران بهداشتی به همراه ناظران شرعی بر کشتار و عرضه گوشتهای قربانی در کشتارگاهها و مراکز عرضه نظارت میکنند. جانباز افزود: شهروندان برای جلوگیری از بیماریهای مشترک انسان و حیوان و بیماری تب کریمه کنگو از کشتار دامها در منازل و معابر بدون موارد ایمنی و بهداشتی خودداری کنند. وی گفت: ذابحان خانگی نیز در هنگام کشتار از ماسک، عینک و دستکش استفاده کنند. مدیر کل دامپزشکی هرمزگان افزود:دامهای کشتار شده حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و پس از آن مصرف شود. جانباز گفت: سامانه ارتباطی ۱۵۱۲ آماده هر گونه مشاوره و توصیه بهداشتی و شرعی برای شهروندان و ذابحان است. نماینده، ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: در روز عید قربان ۲۸ نفر ناظر شرعی بر ذبح شرعی نظارت میکنند. حجت الاسلام حمزهای افزود: بیش از ۹۰ ذابح شرعی آماده کشتار دامهای شهروندان در روزهای عید قربان و عرفه است. وی گفت: دامهای قربانی باید دارای بدون مرض و عیب باشند و در سن آنها توجه شود. نماینده، ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی هرمزگان افزود: سن شتر قربانی باید کمتر از ۵ سال، گاو و بز و گوسفند کمتر از دو سال باشد. حجت الاسلام حمزهای گفت: گوشت قربانی باید به سه قسمت مساوی میان فقرا، همسایگان و قربانی کننده تقسیم شود.