کشت سبزی و صیفی خارج از فصل در هرمزگان نسبت به پارسال ۲۰ درصد کاهش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز حلیج فارس، رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در جلسه شورای اداری بخش توکهور و هشتبندی گفت: علت کاهش کشت محصولات کمبود منابع آبی و سازگاری با کم آبی است. علی باقر زاده همایی افزود: تشویق کشاورزان به تغییر الگوی کشت، استفاده از سامانههای نوین آبیاری و خرید محصولات تضمینی محصولات جایگزین در دستور کار جهاد کشاورزی استان است. امسال سطح زیر کشت محصول هندوانه ۷۰ درصد کاهش یافته است.