پخش زنده
امروز: -
شاخص بازار سهام با رشد دو هزار و 718 واحدی به کانال 137 هزار واحدی وارد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، با رشد صورت گرفته در معاملات امروز، بازدهی شاخص از ابتدای سال به 42 درصد و یکساله نیز 67 درصد ثبت شده است.
امروز معاملات بازار در نماد معاملاتی شرکت های فولاد مبارکه با 427 واحد، ملی صنایع مس ایران با 292 واحد و معدنی و معدنی گل گهر با 247 واحد افزایش بیشترین تأثیر مثبت را بر برآورد شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.
ارزش کل معاملات امروز بورس تهران در حالی به بیش از 727 میلیارد و 596 میلیون تومان رسید، که ناشی از دست به دست شدن بیش از یک میلیارد و 902 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 131 هزار و 928 نوبت داد و ستد بود.
بررسی تغییر مالکیت بازار سهام حاکی از تداوم حضور پرقدرت حقیقی ها در سمت خرید است. به این ترتیب، خالص تغییر مالکیت بازار سهام به حدود 115 میلیارد تومان رسید که از سمت بازیگران حقوقی به حقیقی بود.
عمده خرید حقوقی ها امروز در نمادهای "پارس"،"کاوه" و "های وب" بود، در مقابل اما حقیقی ها بیشترین خرید را در نمادهای "فولاد"،"فملی" و گکل" داشتند.
امروز نیز مانند روز گذشته برترین صنعت از نظر رشد ارزش معاملات، فلزات اساسی بود که این مولفه به 246 میلیارد تومان رسید.
مهمترین خبر امروز بازار سهام مربوط به بازگشایی نماد "های وب" بود. سهام شرکت داده گستر عصر نوین پس از توقف طولانی، امروز با محدودیت نوسان 2 درصدی قیمت و با استفاده از مکانیزم حراج به مرحله بازگشایی رسید. در ابتدای معاملات این سهم با صف فروش سنگین 140 میلیونی در قیمت 586 تومان همراه شد و در پایان با قیمت 577 تومان به کار خود پایان داد.