دامپزشکی استان کرمانشاه اعلام کرد
۵۳ اکیپ آماده نظارت بر عرضه دام در عید قربان
مدیر روابط عمومی دامپزشکی استان کرمانشاه اعلام کرد که این اداره کل با بکارگیری ۵۳ اکیپ ثابت و سیار نظارتهای بهداشتی و شرعی را بر دامهای قربانی به منظور تامین بهداشت عمومی و جلو گیری از انتقال بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان انجام میدهد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه؛ امیرحسین فدائی مدیر روابط عمومی دامپزشکی استان روز دوشنبه با اعلام این خبر
گفت: نظارت بهداشتی و شرعی با بهره گیری از توان کارشناسان دامپزشکی و روحانیون ناظر شرعی در روز عرفه و روز عید سعید قربان بر دامهای قربانی به صورت کاملاً رایگان توسط ۵۳ اکیپ ثابت و سیار انجام میشود.
وی اظهار داشت که هم استانیها و خیرین میتوانند دام قربانی خود را از محلهایی که توسط شهرداری مشخص شده و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی میباشد، تهیه نمایند.
او هدف از نظارتهای بهداشتی و شرعی دامپزشکی را تامین بهداشت عمومی و جلوگیری از انتقال بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان دانست و افزود: به همین منظور تمام شبکههای دامپزشکی و کشتارگاههای دام سطح استان در روز عید سعید قربان، فعال و آماده ارائه خدمات رایگان به هم استانیها میباشند.
مدیر روابط عمومی دامپزشکی استان کرمانشاه در ادامه گفت: ذبح دام در معابر و خیابانها علاوه بر انتشار بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان موجب آلودگی زیست محیطی میشود به همین دلیل خیرین میتوانند دامهای قربانی خود را در نزدیکترین کشتارگاه دام زیر نظر ناظرین بهداشتی و شرعی دامپزشکی به صورت رایگان ذبح نمایند و یا اگر در منزل اقدام به این سنت نیکو مینمایند میبایست با رعایت کامل مسائل بهداشت فردی و محیطی، اقدام به این کار کرده و در صورت تمایل میتوانند از نظارت رایگان بهداشتی دامپزشکی توسط اکیپهای سیار بهرهمند شوند.
فدائی توصیه کرد به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، گوشت دام قربانی را ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی دام (دل، جگر و قلوه) را ۴۸ ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه سانتی گراد) نگهداری کرده سپس اقدام به مصرف آن نمایید.
وی اضافه کرد سامانه تلفنی چهار رقمی ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، آماده پاسخگویی و ارائه خدمات رایگان به هم استانیها میباشد.