بر اساس پژوهشهاي جديد دانشمندان،
کلم و کلم بروکلي از ابتلا به سرطان کولون پیشگیری می کند
مواد موجود در کلم و کلم بروکلی عملکرد دستگاه گوارش را تسهیل و از سرطان کولون جلوگیری می کند.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دانشمندان پس از مطالعه روی حیوانات دریافتند ترکیب شیمیایی ایندول-3-کاربینول که در کلم و کلم بروکلی وجود دارد، از خطر ابتلا به سرطان کولون پیشگیری می کند.
محققان مؤسسه فرانسیس کریک در آمریکا دریافتند که مواد موجود در کلم و کلم بروکلی عملکرد دستگاه گوارش را تسهیل و از سرطان کولون جلوگیری می کند. نتایج این مطالعه در مجله مدیکال اکسپرس منتشر شده است. سرطان کولون یکی از شایع ترین انواع تومورهای بدخیم است. هر سال، حدود 600 هزار مورد جدید از این بیماری شناسایی می شود. خطرات توسعه این نوع سرطان همچنین بسیاری از سرطان های دیگر با بالا رفتن سن افزایش می یابد.
محققان مشاهده کردند موش هایی که غذای حاوی ایندول-3-کاربینول می خورند، کمتر با خطر داشتن التهاب و توسعه تومورهای بدخیم مواجهند. این ماده، پروتئینی موسوم به رسپتور آریل هیدروکربن را فعال می کند.
در این مطالعه مشخص شد که موش هایی که با کمبود رسپتور آریل هیدروکربن دارند اغلب از التهاب روده رنج می برند، بیماری که می تواند به سرطان کولون منجر شود.
با این حال، در بین حیوانات بیماری که شروع به خوردن کلم کردند، رشد تومورهای بدخیم به میزان قابل توجهی کاهش یافت.
تأثیر رسپتور آریل هیدروکربن بر سلامت روده باعث بازسازی سلول های اپیتلیال (بافت پوششی) تخریب شده می شود.
به گفته محققان، نتایج این مطالعه ثابت می کند که سرطان کولون یک بیماری است که به علت اختلالات غذایی و محبوبیت نوع تغذیه غربی بروز می کند.
محققان قصد دارند در آینده نزدیک ثابت کنند که سبزیجات غنی از ایندول-2-کاربینول برای مبارزه با تومورها مفید هستند.