پخش زنده
امروز: -
شهرستان نور با تولید سالانه 6 هزار و 745 تن گوشت قرمز، 16 درصد گوشت قرمز مصرفی مازندران و 562 هزار ایرانی را تامین می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، رحمت الله علی بابایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور با اعلام این خبر گفت: متوسط مصرف سرانه گوشت قرمز در ایران 12 کیلوگرم است و شهرستان نور سالانه 6 هزار و 745 تن گوشت قرمز تولید می کند.
شهرستان نور حدود4 هزار و 945 تن تولید مازاد بر نیاز دارد.شهرستان نور حدود4 هزار و 945 تن تولید مازاد بر نیاز دارد.
جمعیت مازندران به میزان 42 تن ببه گوشت قرمز نیاز دارد که این شهرستان نور ، 16 درصد گوشت قرمز مصرفی مازندران می کند.
""سالانه ۸۳۰ هزار تن گوشت قرمز در ایران تولید می شود که از این میزان تولید ۵۳ درصد مربوط به گوشت گاو و ۴۷ درصد دیگر گوشت گوسفند و بز است.
۹۰ درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور به صورت داخلی و ۱۰ درصد با واردات تامین می شود ."""