پخش زنده
امروز: -
بر اساس گزارش بنیاد ‹‹واک فری فاوندیشن›› در ‹‹شاخص جهانی برده داری در سال 2018›› خود تصریح کرده است که حدود 136 هزار برده جدید در انگلیس وجود دارد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ به نقل از خبرگزاری رویترز (بنیاد تامسون رویترز) در گزارشی به قلم اومبرتو باچی Umberto Bacchi از لندن نوشت: کوین هایلند Kevin Hyland، کمیسیونر مستقل ضد برده داری در انگلیس، روز چهارشنبه در گزارشی اعلام کرد شرکت های دست اندر کار در فعالیت های کشاورزی در انگلیس از عمل به قوانین و مقررات ضد برده داری کوتاهی می کنند.
قانون جدید ضدبرده داری در انگلیس همه شرکت هایی را که گردش مالی 36 میلیون پوند (معادل 46 میلیون دلار) یا بیشتر را دارند ملزم می کند که گزارش های سالیانه ای در زمینه فعالیت هایی که در راستای اجرای این قانون انجام داده اند ارائه دهند.
اندرو فیلیپس، یکی از کسانی که در تهیه این گزارش همکاری داشته است، می گوید: ‹‹شرکت های دست اندر کار در فعالیت های کشاورزی در عمل به مسئولیت خود مبنی بر ارائه گزارش های سالیانه در این خصوص اقدام ملموسی انجام ندادند و تنها به ارائه برخی مطالب کلی بسنده کردند.››
بنیاد ‹‹واک فری فاوندیشن›› در گزارش ‹‹شاخص جهانی برده داری در سال 2018›› خود تصریح کرده است که حدود 136 هزار برده جدید در انگلیس وجود دارد. این رقم حدودا ده برابر بیشتر از رقمی است که دولت انگلیس در سال 2013 منتشر کرد. اکثر این افراد مجبور هستند کارهای سخت و طاقت فرسا انجام دهند و به ازدواج های اجباری تن دهند. آنها در معرض سوء استفاده های جنسی نیز قرار می گیرند.
کارشناسان می گویند بخش کشاورزی در انگلیس به کارگران مهاجر فاقد مهارت و فصلی متکی است و کارفرمایان اکثر اوقات با پرداخت دستمزدهای ناچیز به این کارگران آنها را استثمار می کنند. به گفته این کارشناسان، کارگرانی که در این گونه فعالیت های کشاورزی به خدمت گرفته می شوند در شرایط معیشتی و بهداشتی نامناسبی به سر می برند و حتی از سوی کارفرمایان مورد ضرب و شتم هم قرار می گیرند.
جاستین کورل Justine Currell، مدیر گروه ضد برده داری موسوم به ‹‹آنسین›› Unseen، می گوید: ‹‹ماهیت کار در حوزه کشاورزی به گونه ای است که کارگران نیازی به دانستن زبان انگلیسی ندارند. کارفرمایان از آشنا نبودن کارگران مهاجر با زبان انگلیسی سوء استفاده می کنند و از حربه به عنوان ابزرای برای اعمال کنترل بر آنها بهره می برند، زیرا این کارگران هیچ گونه اطلاعاتی درباره حقوق خود ندارند.››
در گزارشی که کمیسیونر مستقل ضد برده داری و دانشگاه ناتینگهام به طور مشترک منتشر کردند آمده است که تقریبا از هر پنج شرکت دست اندر کار در فعالیت های کشاورزی، یک شرکت در سال جاری همان گزارش سال پیش را در خصوص میزان پایبندی خود به قانون جدید ضد برده داری ارائه کرده است.
در این گزارش تصریح شده است که بسیاری از این شرکت ها تنها به ارائه برخی مطالب کلی درباره قانون جدید ضد برده داری بسنده کرده اند و هیچ گونه اشاره ای به اقدامات عملی خود در این زمینه نداشته اند.
قانون جدید ضد برده داری در سال 2015 در انگلیس اجرایی شد. بر اساس این قانون، کسانی که در قاچاق انسان همکاری کنند با مجازات حبس ابد مواجه می شوند.این قانون به دنبال حمایت بیشتر از افراد آسیب پذیر و وادار کردن شرکت های بزرگ به مقابله با تهدید کار اجباری است.
برده داری جدید در انگلیس به طور عمده در میان مهاجران به این کشور و نیز افراد آسیب پذیر رواج دارد. این افراد عمدتا در کارواش ها، فعالیت های ساختمانی و مزارع به کار گرفته می شوند.