پخش زنده
امروز: -
تربچه دارای سطح بالایی از آنتی اکسیدان است و بر عوامل مرتبط با حمله قلبی و سکته مغزی ، یعنی افزایش فشار خون و خطر لخته شدن خون تاثیر می گذارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ محققان معتقدند تربچه در تولید اکسید نیتریک، که یک تنظیم کننده مهم از عملکرد رگ های خونی است تاثیر دارد.
سلول های خونی یعنی سلول های اندوتلیال عروقی – اکسید نیتریک را تولید می کنند؛ هنگامی که این گاز به جریان خون منتقل می شود، باعث رفع گرفتگی عروق خونی می شود و فشار خون را کاهش می دهد.
اکسید نیتریک باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می شود. گاهی گلبول های قرمز و سفید به دیواره های رگهای خون متصل می شوند، که باعث افزایش خطر لخته شدن می شود. انتشار اکسید نیتروژن باعث جلوگیری از این اتفاق می شود.
آزمایشات محققان نشان می دهد تربچه های بزرگ اکسید نیتریک بیشتری را نسبت به تربچه های کوچک در بدن تولید می کنند.
ترایونلین موجود در تربچه باعث ایجاد یک آبشار مولکولی می شود که تولید اکسید نیتریک را افزایش می دهد.
این ترکیب- ترایونلین- در قهوه و برخی از محصولات کشاورزی و دریایی همچنین درنخود فرنگی، دانه کنف، جو، و سیب زمینی یافت می شود.
این مواد غذایی همچنین برای جلوگیری از دیابت مفید است.