پخش زنده
امروز: -
پژوهشگران امنیتی IBM، بدافزاری قدرت گرفته از هوشمصنوعی را با نام DeepLocker توسعه دادهاند که با قدرت تمام قربانی را هدف قرار میدهد و قابلیت زیادی در جلوگیری از شناسایی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری، اینگونه بدافزارها قربانی هدف را از طریق چهره، موقعیت جغرافیایی و تشخیص صدا شناسایی میکنند.
این سری از «بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی» میتوانند تا رسیدن به قربانی، فعالیت خود را ادامه دهند و پس از رسیدن به مقاصد مدنظر، فعالیتهای مخرب را متوقف کنند.
نکته منحصر به فرد درباره DeepLocker این است که استفاده از هوش مصنوعی برای شروع حمله باعث میشود مهندسی معکوس آن غیرممکن شود. اگر قربانی مورد نظر شناسایی شده باشد، بدنه بدافزار با استفاده از مدل شبکه عصبی عمیق (DNN) فعال میشود.
به گفته پژوهشگران IBM، بدافزار DeepLocker قادر به جلوگیری از شناسایی و فعال شدن خود پس از رخ دادن شرایط بخصوصی است.
پژوهشگران کد اثبات مفهومی (PoC) این بدافزار را با مخفی کردن باج افزار WannaCry در یک برنامه کنفرانس ویدئویی ارائه کردند.
بدافزار بدین گونه عمل میکند که اگر چهره کاربر در کنفرانس ویدئویی با چهره فرد مورد نظر (با مقایسه با تصاویر موجود او در اینترنت) یکسان تشخیص داده شود، باجافزار شروع به فعالیت میکند.
درصورتی که چنین بدافزار مجهز به هوش مصنوعی در اینترنت جهانی و برنامههای تصویری مشابه منتشر شود، میلیونها کاربر را تهدید خواهد کرد.