وی با اشاره به تاسیس کارخانه سانسکریت در داخل این دهکده گفت: زنجیره تولید تا محصول نهایی از جمله داروهای گیاهی، دامپزشکی و سایر فرآورده ها در این کارخانه تولید می شود.
رئیس اتاق بازرگان یاسوج هم گفت: با انجام تفاهمنامه با بنیاد نخبگان، پارک علم و فناوری و وزارت تعاون از نخبگان و کار آفرینان برتر که دارای ایده تجاری سازی هستند تجلیل می شود.
کیانی افزود: هدف از این برنامه و برنامه های پیش رو تشویق و ترغیب جامعه اقتصادی، ایجاد بستر اشتغال برای جوانان جویایی کار و همچنین الگو گیری تحصیلکردهای استان در بخشهای مختلف از این افراد و ترغیب آنان به سمت کارآفرینی به ویژه کار آفرینان دانش بنیان است.
مدیرکل دفتر تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان کشور نیز در این همایش گفت: هدف از این تجلیل الگوپذیری جوانان از افراد موفق در زمینه کارآفرینی بوده و در این برنامه ها جوانان به ویژه قشر تحصیل کرده با فعالیت های فناورانه آشنا می شوند و تلاش می شود این ایده توسط نخبتگان تعمیم داده شود.
محسن شاهرضایی با بیان اینکه زمینه بیشتر برای اثرگذاری باید فراهم شود و جوانان باید با افتخارات استان خود آشنا شوند افزود: استعداد همه جا وجود دارد باید بشناسیم، توانمند کنیم و معرفی کنیم.
مدیرعامل شرکت زردبند و کارآفرین برتر هم استانی نیز با بیان اینکه این شرکت فعالیت خود را در حوزه گیاهان دارویی در سال 1372 با 5 نفر آغاز کرد گفت: هم اکنون هزار و 200 نفر در حوزه گیاهان دارویی در سطح کشور مشغول هستند.
وحید گرجی با اشاره به اینکه اتکاء ما به منابع داخلی است و کمترین اتکا را به واردات خارجی داریم افزود: جمعیت 80 میلیونی کشور، قدرت خرید و بازار داخلی فرصتی مناسب برای تولید فرآورده های طبیعی با کیفیت بالا است.
گرجی با بیان اینکه تاکنون چند صد هزار دلار درآمد ارزی داشته ایم گفت: بیشترین صادرات در حوزه عصاره زعفران و گیاهان دارویی است.
وی با اشاره به اینکه ایران دارای تنوع اقلیمی ممتازی است بیان کرد: همین تنوع موجب شده تا شاهد زیرکشت رفتن گونه های مختلفی از گیاهان دارویی در کشور باشیم.
این کارآفرین برتر افزود: در حال حاضر در بسیاری از مناطق کشور شامل فارس، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه و گرگان گیاهان دارویی کشت می شود و به ازاء هر هکتار کشت گیاهان دارویی بیش از سه نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.
گرجی با اشاره به اینکه صادرات به کشورهای آلمان، کانادا و سوئیس انجام می گیرد گفت: با مرکز تحقیقات کشور فرانسه نیز در ارتباط هستیم.
وی افزود: امروز بالغ بر هزار و 800 نوع داروی گیاهی در کشور عرضه می شود و 45 قلم داروی گیاهی در این شرکت تولید می شود که این اقلام از سازمان دارو و غذا دارای پروانه هستند.