پخش زنده
امروز: -
شهید غلامرضا رهبر، خبرنگاری که برگ آغازین خبر رسانی را در صدا و سیمای مرکز آبادان ورق زد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان،غلامرضا رهبر خبرنگار و نماینده صداوسیما در قرارگاه خاتم الانبیا، نوح و کربلا متولد ۱۳۳۶ است و در ۲۱ دی ماه ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ به شهادت رسید.
شهید « غلامرضا رهبر » در سال 1336 در آبادان متولد شد و در تهران درس خواند.
غلامرضا از سال 1358 فعاليت خود را در صدا و سيماي مركز آبادان و راديو نفت آغاز كرد و در سمت « مدير خبر» راديو آبادان و نماينده صدا و سيما در قرارگاه خاتم الانبيأ (ص) در مناطق عملياتي جنوب و غرب كشور شروع به انعكاس پيروزهاي رزمندگان اسلام کرد.
در دوران جنگ تحمیلی ، با حضور در جبهه های جنگ و زیر بارش توپ و خمپاره ، کار خود را به خوبی انجام داد و ایثارگری رزمندگان را می نگاشت .
صدای عجیبی داشت . همیشه هم در گزارش هایش آیه ای از قرآن می خواند . روایت های او از سالهای دفاع ، حضور او در خط مقدم ، با میکروفنی که همیشه در دست داشت ، موجب بلوغ و رشد سبک و تفکری به نام "خون نگاران" شد ؛ وقتی هم شهید شد ، خون نوشته های بسیاری از او به جای ماند .
شهید " غلامرضا رهبر " نخستین گزارشگر شهید صدا و سیما است كه در 21 دی ماه سال 1365 در عمليات کربلای چهار در مرز شلمچه به شهادت رسيد.
اما چرا 17مرداد روز خبرنگار نام گرفت؟
سال 1375 محمود صارمی به عنوان مسئول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در مزار شریف افعانستان انتخاب شد.
در روز هفدهم مرداد ماه سال 1377 محمود صارمی، خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی به همراه هشت نفر از اعضای کنسولگری ایران در مزار شریف افغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان به شهادت رسید. به مناسبت شهادت این خبرنگار وظیفه شناس، شورای فرهنگ عمومی، 17 مرداد ماه را به عنوان "روز خبرنگار" نام گذاری کرد.