پخش زنده
امروز: -
استاندار تهران با تأکید برضرورت اجرای سریع طرح بازآفرینی در ۱۶ شهرستان استان تهران تصریح کرد: شهرستان پاکدشت اجرای این طرح را آغاز کرده است و فرمانداران شهرستان های استان تهران به عنوان مسئول اجرای این طرح شناسایی زمین ها را باید به سرعت انجام دهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران،محمدحسین مقیمی در جلسه ستاد استانی بازآفرینی استان تهران با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری در دو پروژه تعریف شده است گفت:در بخش نخست وزارت راه و شهرسازی با اجرای طرح بازآفرینی در بافت های فرسوده ناکارآمد و حاشیه ای برای توانمندسازی این مناطق اقدام می کند.
وی با اشاره به پیش بینی تأمین اعتبار اجرای طرح بازآفرینی در قانون بودجه افزود: در بخش دوم اجرای طرح بازآفرینی مناطقی در کشور از محلات ناکارآمد و سکونتگاه های غیر رسمی شناسایی شده است که در شهرهای بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دو محله و در شهرهای با کمتر از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت،یک محله تعیین می شود و مجموعا ۶۳ محله در استان تهران تا پایان برنامه ششم توسعه شناسایی شده است وساخت ۲۰ هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده استان تهران در برنامه است.
مقیمی به دستور رئیس جمهور در خصوص اختصاص زمین های دولتی برای اجرای طرح بازآفرینی اشاره کرد و گفت: در این بخش توسعه گر با سرمایه خود بدون دریافت عوارض با تسهیلات و بهره هشت درصد در این مناطق اقدام به ساخت خانه می کند ،نیمی از خانه ها با تسهیلات کارمزد ۶درصد به خانه اولی ها و نیمی به علاقمندان نوسازی منازل خود با هشت درصد کارمزدتعلق می گیرد.
وی،هدف از اجرای طرح بازآفرینی را فعال کردن صنعت ساخت و ساز، اشتغالزایی و توانمندسازی بافت های ناکارآمد و سکونتگاه های غیررسمی برشمرد و عنوان کرد: اجرای این طرح ارتقاء سطح زندگی مردم را به دنبال دارد و مقاومت منازل در مقابل حوادث مثل زلزله در این طرح دیده شده است.
استاندار تهران با بیان اینکه چهارمیلیون و ۳۰۰ هزار نفر حاشیه نشین و ساکن بافت فرسوده در استان تهران وجود دارد گفت:طرح بازآفرینی بافت های فرسوده فقط پروژه ساختمان سازی نیست و به عنوان یک پروژه اجتماعی شناخته می شود.
اجرای طرح بازآفرینی در ۱۱ شهر استان تهران کلید خورد
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت: در جلسه ای با حضورفرمانداران و شهرداران از ۸ فرمانداری و ۱۱ شهر استان تهران اجرای طرح بازآفرینی پایدار شهری با تعیین تکلیف زمین های هدف ،به زودی انجام می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، احمد تواهن در جلسه ستاد استانی بازآفرینی با بیان اینکه به جز شهر تهران در۴۲ شهر استان، زمین های دولتی برای طرح بازآفرینی شناسایی شده است گفت:فرمانداران و شهرداران با کمک اداره ثبت، اطلاعات به دست آمده از زمین ها را برای اجرای طرح در اختیار قراردهند.
وی افزود:برای اجرای طرح بازآفرینی پایدار شهری ، ۱۱ شهر در استان تهران از سوی ۸ فرمانداری پاکدشت، اسلامشهر، ملارد، پردیس،رباط کریم، پیشوا، بهارستان و قدس تعیین شده است تا در جلسه ای تعیین محلات و زمان بندی ،تدوین برنامه اقدام مشترک و تعیین تکلیف زمین ها مشخص شود.
تواهن تأکید کرد: زمین های واقع در حریم، در فهرست نهایی تعیین قرار دارند و زمین های دولتی با هر نوع کاربری برای اجرای طرح بازآفرینی به اندازه کافی موجود است.
اراضی وقفی و قولنامه ای برای اجرای طرح بازآفرینی تعیین تکلیف می شود
اراضی وقفی و قولنامه ای برای اجرای طرح بازآفرینی پایدار شهری در استان تهران تعیین تکلیف می شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، موضوع تعیین تکلیف زمین های قولنامه ای و وقفی برای اجرای طرح بازآفرینی پایدار شهری در جلسه ستاد استانی طرح مطرح شد.
حجت الاسلام محمد زاده مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان تهران ،تفاهم نامه ای بین اوقاف و راه و شهرسازی درخرداد ۹۶ در موردبافت های فرسوده امضا شده و این تفاهم نامه به استانداران ابلاغ شده است.
وی افزود : در این تفاهم نامه تشکیل کارگروهی در ادارات اوقاف کشور برای تعیین تکلیف زمین های وقفی پیش بینی شده است . محمد زاده با بیان اینکه منطقه ۱۲ در شهر تهران به عنوان پایلوت شناسایی در این طرح شناخته شده است عنوان کرد: ۲۰۰ پلاک وقفی در این منطقه شناسایی شده است و شرکت مورد نظر برای اجرای طرح انتخاب شده و در کارگروه استان تهران تصمیم گیری می شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع اجرای طرح ایمن سازی بازار تهران در ۷ پاساژ نیز اشاره کرد.