پخش زنده
امروز: -
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان از در دست اجرا بودن ۴۰۰ واحد صنعتی در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، داریوش دیودیده در آئین گرامیداشت روز ملی
صنعت و معدن حجم سرمایه گذاری این واحدها را بیش از 270 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت :با بهره برداری از این واحدها پیش بینی می شود برای 17 هزار نفر شغل ایجاد شود.
وی پیشرفت کاری این طرحها را بین 10 تا 99 درصد برشمرد و افزود:این طرح ها باید به مرور زمان و تا سال 1400 به بهره برداری برسند
دیودیده گفت: این طرحها در زمینه های پتروشیمی ،سیمان ،مواد پلاستیکی،آب معدنی و پوشاک است.
وی از پرداخت 250 میلیارد تومان تسهیلات به 17واحد تولیدی مشکل دار استان در یک سال اخیر خبر داد و افزود:با احیاء این واحدها برای بیش از 110 نفر شغل ایجاد شد.
کیانی پور رئیس اتاق بازرگانی استان هم با انتقاد از سیاستهای دولت در شرایط فعلی و حمایت نکردن از فعالان اقتصادی بخش خصوصی و لجام گسیختگی بازار ارز و تاثیر منفی آن بر واحدهای تولیدی گفت:بواسطه در پیش گرفتن سیاست های سنتی و نداشتن برنامه ریزی مناسب و اصولی هر روز شاهد افزایش بدهی های دولت و ورشکستگی فعالان بخش خصوصی هستیم.
خالقی عضو هیئت مدیره خانه صنعت ،معدن و تجارت کشور هم افزود:در شرایط کنونی کشور دولت باید با حمایت از بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت های بالای این بخش برای عبور از بحران و برون رفت مشکلات اقتصادی کشور گام بردارد.
صفایی پور مدیر امور استان های وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز با بیان اینکه امروزه دشمنان با به راه انداختن جنگ اقتصادی برای مقابله با ایران و جلوگیری از رشد و پیشرفت آن همت گماشتند وظیفه آحاد ملت اعم از مسئولان و مردم را سنگین برشمرد و گفت :راهکار خنثی کردن و مقابله با فشارها و تحریم های ظالمانه اقتصادی دشمن اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی ،تکیه بر توانمندیهای داخلی و حمایت از کالای ایرانی با مشارکت مسئولان ،فعالان بخش خصوصی و مردم است.
وی با اشاره به اینکه تحریم ها را باید تبدیل به فرصت کرد افزود:در اجرای سیاست های اقتصادی کشور باید بازنگری شود و همچنین ضروری است از تصمیم فردی به سمت تصمیم گیری گروهی حرکت کنیم.
گوهرگانی معاون هماهنگ امور اقتصادی استاندار هم یکی از اولویت ها و سیاست های کاری دولت را حمایت از تولیدکنندگان داخلی و فعالان اقتصادی بخش خصوصی دانست و گفت:تشکیل کارگروه های مختلف اقتصادی از جمله کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و گفتگوی بخش خصوصی با دولت خود گواه این مدعا است.
وی افزود:با وجود فشارهای اقتصادی اما دولت آمادگی دارد تا واحدهای تولیدی مشکل دار را از محل تسهیلات و منابع مختلف کمک کند و به چرخه تولید بازگرداند.
عریان رئیس دانشگاه یاسوج هم گفت:تعامل دانشگاه و صنعت ومعدن و تجارت نقطه عطفی برای رشد و توسعه استان است و مجموعه دانشگاهیان این آمادگی را دارند تا با تعامل سازنده و دوسویه در زمینه های طرحهای علمی و پژوهشی و کارهای تحقیقاتی متناسب با ظرفیتهای استان صنعت ،معدن و تجارت را همراهی و کمک کند.
در پایان این همایش علاوه بر انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه یاسوج و صنعت ،معدن و تجارت استان ،از واحدهای تولیدی برتر استان تجلیل شد.