به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ مدیرعامل اتحادیه صیادان هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل صید بیش از ۹۷ تن ماهی گاریز در استان صید شود.
اسحاق تندرو گفت: فصل صید ماهی گاریز تا اوایل آبان ادامه دارد.
پارسال ۸۰ تن ماهی گاریز در آبهای استان صید شد.
مدیرعامل اتحادیه صیادان هرمزگان افزود: ماهی گاریز به صورت سنتی و با استفاده از تور صید میشود.
تندرو گفت: ماهیان گاریز سطح زی و بیشتر در عمق کم در نوار ساحلی بندر شهید رجایی، ساحل نخل ناخدا، بستانو، بندرکلاهی، بندرتیاب، تولا قشم، کوهستک شهرستان سیریک، جاسک و خورها صید میشود.
ماهی گاریز کباب شده غذای محبوب هرمزگانیها در فصل تابستان است و در محلههای قدیمی بوی این ماهی هر روز به مشام میرسد.
این ماهی در بازار ماهی فروشان کیلویی ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان به فروش میرسد.
گاریز ماهیان به صورت گروهی زندگی میکنند و در کمتر از یک ساعت صید میشوند.
ساخت و ساز درحریم ساحل و صید بی رویه، استفاده از تورهای محاصرهای و قاچاق سوخت از عوامل انقراض این ماهی ارزشمند درآینده است.
سالانه ۱۸۷ هزار تن آبزی در هرمزگان صید میشود.
۳۰ هزار صیاد هرمزگانی در هزار و ۴۵۰ کیلومتر آبهای ساحلی در صید انواع آبزیان مشغولند.
هرمزگان رتبه نخست صید آبزیان را درکشور دارد.