پخش زنده
امروز: -
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت : قرارگاه لشکری ارتش در بیرجند مستقر می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، امير کیومرث حيدري در بازدید از مرکز آموزش 04 بیرجند گفت: استان خراسان جنوبی یکی از استان هایی است که در دفاع مقدس سهم به سزایی داشته و در آمایش جدید نیروی زمینی توجه ویژه ای به این استان شده است که برای همین منظور قرارگاه لشکری ارتش در بیرجند و تیپ در شهرستان نهبندان مستقر خواهد شد.
وی با رد شائبه ی ناامنی خراسان جنوبی افزود: توجه ویژه به مکانیزه کردن مرزهای خراسان جنوبی جزو آمایش سرزمینی ارتش و تغییر در طرح های قدیمی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که در این طرح بسیاری از تیپها به منطقه شرق و جنوب شرق کشور انتقال خواهند یافت که یکی از مناطق هدف این طرح، منطقه نهبندان خراسان جنوبی است.
امیر حیدری افزود: مرکز آموزش ۰۴ شهرستان بیرجند یکی از مراکز مهم و کاربردی در نیروی زمینی ارتش است .
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت : جار و جنجال های سیاسی همیشه وجود دارد اما مهم این است که موقعیت زمانی را درک کنیم و ولایت مدار باشیم.
امير حيدري افزود : امروز به فضل خدا و با بصیرت بی بدیل فرماندهی کل قوا ، هیچ خطری نظام جمهوری اسلامی ایران را تهدید نمی کند.