به علت نگراني هاي روز افزون؛
آمار بي سابقه خودکشی سالمندان در سنگاپور
ترس از تبدیل شدن به سربار برای خانواده، انزوای اجتماعی، بیماری های جسمی و نیز وخامت بهداشت روانی از مهمترین عوامل خودکشي سالمندان در سنگاپور است.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاري فرانسه، یک گروه غیر دولتی در سنگاپور روز دوشنبه در گزارشی اعلام کرد تعداد سالمندانی که سال قبل در این کشور خودکشی کردند به رقم بی سابقه ای رسید.
گروه موسوم به نیکوکاران سنگاپور (SOS) که فعالیت های آن بر جلوگیری از خودکشی متمرکز است اعلام کرد ترس از تبدیل شدن به سربار برای خانواده، انزوای اجتماعی، بیماری های جسمی و نیز وخامت بهداشت روانی را مهمترین و رایج ترین چالش هایی خواند که سالمندان با آن روبرو هستند.
کاهش نرخ زاد و ولد و بالا رفتن امید به زندگی باعث شده است کشور ثروتمند سنگاپور با مشکل پیری جمعیت روبرو شود، مشکلی که از آن با نام «بمب ساعتی جمعیتی» نام برده می شود.
این گروه در بیانیه ای در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد تعداد افراد شصت سال به بالا که سال قبل خودکشی کردند به 129 نفر رسید که بالاترین رقم ثبت شده در سنگاپور است. این رقم 36 درصد کل خودکشی های سال قبل این کشور را شامل می شود.
کریستین وونگ مدیر اجرایی این گروه گفت: جای نگرانی بسیاری دارد که سالمندان زیادی برای پایان دادن به درد و ناراحتی های خود به خودکشی به عنوان تنها گزینه روی می آورند.
وی در ادامه افزود: جمعیت پیر سنگاپور چالش های زیادی را برای بخش خدمات رفاه اجتماعی موجود ایجاد خواهد کرد. نیاز مبرم وجود دارد که شبکه های حمایتی قویتری داشته باشیم زیرا تعداد سالمندان سنگاپوری که تنها زندگی می کنند به رشد خود ادامه می دهد.
پیش بینی های رسمی در سنگاپور نشان می دهد تعداد جمعیت سالمندان 65 سال به بالا در این کشور در سال 2030 از 500 هزار نفر کنونی به 900 هزار نفر خواهد رسید.