به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما، حمله به مسلمانان در انگلیس در سال دو هزار و هفده به میزان شانزده درصد افزایش داشت.
پایگاه اینترنتی روزنامه ایندیپندنت گزارش داد: حملات خیابانی و اسلام هراسی در انگلستان افزایش یافته است، زیرا مجرمان به موضوعات سیاسی توجه زیادی نشان میدهند. حوادث ضد مسلمانانان در انگلیس افزایش ۱۶ درصدی در سال ۲۰۱۷ نشان میدهد و تعداد گزارشهای تایید شده درباره حمله به مسلمانان در انگلیس به عدد ۱،۲۰۱ رسیده است.
گروه اجتماعی «تل ماما» در این رابطه هشدار داد: "تغییر قابل ملاحظهای به سوی حوادث جدیتر مانند حملات فیزیکی، خرابکاری و بدرفتاری، به دلیل اینکه نفرت همچنان در رسانههای اجتماعی گسترش مییابد، مشاهده میشود. "
فیاض موغال، بنیانگذار گروه تل ماما گفت که جنایات ناشی از اسلام هراسی در شش سال گذشته به طور مداوم افزایش یافته است و این روند همچنان ادامه دارد.
وی گفت: "این بخش از اقدامات تا حدودی توسط تروریسم و تا حدودی توسط گروههایی که فقط میخواهند جوامع را تجزیه کنند هدایت میشود. ما رسانههای اجتماعی داریم و ما سیاستمدارانی هستیم که مهاجران را سرزنش میکنند. لفاظیهای ضد مسلمان در چشم انداز سیاسی اثر گذار است و این مردم را تحریک میکند".
موغال، تظاهرات در حمایت از تامی رابینسون، بنیانگذار زندانی «اتحادیه دفاع انگلیس» را اقدامی ترسناک و عامل شیوع خشونت ضد مسلمانان دانست.
وی افزود: "اعتراضات در حال افزایش است و این افراد در تلاش برای متمرکز کردن نفرت علیه جامعه مسلمان هستند. "
وی گفته است که پس از همه پرسی سال ۲۰۱۶ (خروج انگلیس از) اتحادیه اروپا ۴۷۵ درصد افزایش در حملات خیابانی ضد مسلمان صورت گرفته است.
محققان گفتند: رویدادهایی که گفتمان عمومی در مورد مهاجرت و اسلام را تحریک میکنند، میتوانند با یک "افزایش" قابل توجه در جنایات ناشی از نفرت و حوادث ضد مسلمان باشد.
ضروری است که توجه داشته باشیم که این حوادث علت اصلی حوادث ضد مسلمان نیستند، بلکه به مثابه عوامل مؤثر هستند، جایی که مردم با تعصبات نژادی نهفته احساس راحتی میکنند تا به دیدگاه هایشان، خشونت و یا ... عمل کنند. "
در پی حمله وست مینیستر در ماه مارس گذشته، یک مسافر اتوبوس به زن محجبهای که سوار همان اتوبوس بود، گفت: "افرادی مثل شما" مسئول هستند و به روی او آب دهان انداخت.
یک مسافر دیگر اتوبوس مرد مسلمانی را که برای اهدای خون پس از حمله در منچستر، سوار اتوبوس شده بود، تروریست خواند و گفت: حاضر است "با خوشحالی" وی را بکشد.
قربانیان دیگر به مسئولیت مستقیم در حمله منچستر متهم شدند و در حالی که به یاد قربانیان، گُل در محل میگذاشتند، مورد آزار و اذیت قرار گرفتند.
دارن آزبورن یک ون را به جمع نمازگزاران مسلمان در خارج از یک مسجد در فینزبری پارک کوبید، یک نفر را کشت و چندین تن دیگر را زخمی کرد.
تل ماما گفت: این حمله "نشان داد که اعمال تنفر نژادی یا مذهبی میتواند به اعمال تروریستی کمک کند. "
تقریبا سه چهارم حوادث تایید شده در سطح خیابان بوده و نوع وسیع گزارش شده رفتار اهانت آمیز بوده است که به دنبال آن حملات فیزیکی، خرابکاری و تبعیض صورت گرفته است.
اماکن عمومی مانند پارکها و مراکز خرید شایعترین مکان برای حملات خیابانی ضد مسلمانان بوده است.
لندن شاهد بیشترین تعداد حوادث گزارش شده در سال ۲۰۱۷ بود و پس از آن شمال غرب انگلستان، یورکشر و هامبر و میدلندز غربی قرار داشتند.
قربانیان عمدتا زنان آسیایی تبار بودند، در حالی که ۷۲ درصد مجرمان در جاهایی که هویت آنها شناخته شده است، مردان و پسران سفید پوست بودند.
کودکان زیر ۱۲ سال نیز در معرض حمله قرار گرفتند و یک باند متشکل از حداقل ۱۵ پسر سفیدپوست یک پسر ۱۴ ساله مسلمان را در ایستگاه اتوبوسی در شهر رادرم کتک زدند و لگدکوب کردند.
مادر این پسر گفت که بیش از یک سال بعد از حمله در ماه مه، وی هنوز یک برآمدگی روی سرش دارد، اما مرتکبین آزاد هستند، چون پلیس "بسیار کند عمل کرد" و به موقع پرونده را به دادستان ارسال نکرد.
هفته گذشته گزارش بازرسی پلیس نشان داد که علیرغم تلاشهای هماهنگ شده، برخی از نیروهای پلیس همچنان به دلیل ناتوانی در شناسایی حوادث و یا اطلاع رسانی و حمایت از قربانیان به طور مناسب عمل نمیکنند.
بازرس وِندی ویلیامز گفت: "جنایتهای ناشی از نفرت، شخصی و فراگیر است؛ و پلیس اغلب فقط یک فرصت برای شناسایی آن دارد. اگر از قربانی حمایت صحیح صورت گیرد، میتوان از تخلفات بیشتر جلوگیری کرد، و میتوان یک نیرو و تصویری ملی از جرایم ناشی از نفرت ایجاد کرد، که امکان فعالیتهای پیشگیرانه گستردهتر را فراهم میکند. "