بسته سلامت ؛
مصرف کدام نوع از چربیها در بیماران قلبی مناسب است؟
دریافت چربی در رژیم غذایی موجب تامین انرژی بدن، تامین اسیدهای چرب ضروری و ویتامینهای محلول در چربی میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: میزان دریافت چربی برای افراد مختلف و در دورانهای مختلف زندگی، تغییر میکند.
سیاوش باباجعفری افزود: بعضی چربیها شامل روغنهای نباتی جامد و چربیهای حیوانی مانند پیه، دنبه و کره، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهند.
او یادآور شد: چربیهای حیوانی همچنین در مواد غذایی مانند گوشت، دل، جگر، قلوه، مغز، کله پاچه، سرشیر، خامه، شیر، ماست و پنیر پرچرب وجود دارد.
این عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی توصیه کرد: لازم است بکوشیم در تهیه غذا، میزان روغن را کاهش داده و مصرف غذاها، شیرینیها و تنقلاتی را که دارای چربی زیادی هستند، به کمترین میزان ممکن برسانید.
باباجعفری توضیح داد: روغن مغزهای خام مانند بادام و گردو، روغن زیتون و کنجد از نوع بکر و فرابکر، روغن سویا و روغن کانولا یا کلزا، از جمله بهترین روغنهای انتخابی برای تمامی افراد، به ویژه بیماران قلبی است.