به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان رییس سازمان صنعت ، معدن وتجارت استان گفت : از پیشکسوتان نمونه صنعتی ، واحدهای نمونه تولیدی- صنعتی ، طرح های نمونه صنعتی ، بهره برداران و صنایع نمونه معدنی ، واحدهای نمونه ایمنی ، بهداشت و محیط زیست ، واحدهای نمونه خدمات فنی و مهندسی و واحد نمونه بافنده فرش دستی تجلیل شد.
آقای دلق پوش افزود : گیلان با پرداخت 865 میلیارد تومان تسهیلات در بخش رونق و رفع موانع تولید ، در تعداد پرداخت این تسهیلات مقام نخست کشور را از آن خود کرده است.
استاندار در این مراسم با تاکید بر نقش اساسی تامین و آماده سازی زیرساخت ها صنعت گفت : برای حرکت در مسیر توسعه پایدار و حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی توسعه زیرساخت ها به ویژه در شهرک های صنعتی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
آقای سالاری با اشاره به اینکه برخی مقررات و کاغذ بازی های اداری به موانعی برای تولید و توسعه آن تبدیل شده است افزود : باید با اصلاح برخی مقررات و قوانین که جای تفسیر و برداشت های سلیقه ای دارد برای حمایت از تولید کنندگان و سرمایه گذاران بخش صنعت و معدن راه را هموارتر کرد.
وی همچنین ظرفیت های گیلان را برای توسعه و گسترش واحدهای تولیدی و صنعتی مناسب ارزیابی کرد و با اشاره به بازار 400 میلیون نفری حوزه دریای خزر و آسیای میانه گفت : از ظرفیت های بالقوه استان در بخش تولید پوشاک ، صنایع سلولزی و صنعت چوب و کاغذ باید بیشتر بهره برد.
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت نیز با اشاره به اینکه قبل از پیروزی انقلاب فقط هزار واحد صنعتی و تولیدی در کشور وجود داشت گفت : امروز و در چهل سالگی انقلاب اسلامی بیش از 84 هزار واحد صنعتی و تولیدی در کشور فعال است.
آقای نجفی توسعه و گسترش شرکت های دانش بنیان و بهره مندی از بازار گسترده کشورهای حاشیه دریای خزر را دو راهکار مهم در توسعه صنایع و معادن گیلان عنوان کرد و گفت : باید به این باور رسید که توسعه زیرساخت های شهرک ها و نواحی صنعتی و تجهیز آن با آب ، برق ، گاز و راه هزینه نبوده و سرمایه گذاری است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک های صنعتی کشور با اشاره به اینکه در ماه های آینده 34 هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار تولیدکنندگان و صاحبان صنایع کوچک و زودبازده قرار می گیرد افزود : هزار و 300 میلیارد تومان هم برای پرداخت مشوق های صادراتی اختصاص یافته است.