ضرورت ایجاد زیرساخت اشتغال در روستاها
پدر علم ترویج و توسعه روستایی گفت: در حال حاضر راهبرد اساسی یا سیاست های کلی کشور برای توسعه روستایی باید مبتنی بر تهیه و تدارک زیرساخت های لازم برای ایجاد اشتغال در روستاها باشد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ اسماعیل شهبازی افزود: آموزش، تدارک و تامین وسائل سخت افزاری، اعتبارات و بوم گردی از جمله زیر ساخت های مهم برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی است.
وی ادامه داد : تولیدات خرد روستایی مانند محصولات ارگانیک، صنایع دستی و موارد مشابه دیگر امروز در جامعه طرفداران زیادی دارد بنابراین بستر فروش این محصولات باید در کشور به خوبی فراهم شود.
پدر علم ترویج و توسعه روستایی گفت: جدا از فراهم کردن امکان بازاررسانی و بازاریابی دستاوردهای روستائیان ضرورت ایجاب می کند دولتمردان هرساله اعتبارات مناسب برای سازو کار تولید، تبدیل و توزیع محصولات در روستاها را بیش از گذشته مدنظر قرار دهند تا روستائیان بتوانند با طیب خاطر و بدون دغدغه به کار و تلاش بپردازند.
وی افزود: هرچند روستائیان به کار و فعالیت خود واقف هستند اما در کنار این موارد و مسائل باید آموزش های لازم را به موقع به کشاورزان ارائه داد تا بتوانند با کمترین هزینه و تلاش محصولات ارگانیک و با کیفیت تولید و به بازار مصرف عرضه کنند.
شهبازی با تاکید بر اینکه روستائیان باید همواره مورد حمایت قرارگیرند، اظهارداشت: محصولات خرد روستایی می تواند بستر خوبی برای رونق اقتصادی خانواده های روستانشین باشد به شرط اینکه امکان بازاررسانی و بازاریابی در این حوزه به نحو احسن فراهم شود.
وی به رادیو اقتصاد گفت: اگر بتوان روز به روز خانواده های روستایی را حمایت تا امکانات و ظرفیت های بوم گردی را توسعه و پای گردشگران شهری را به دل روستاها باز کنند بدون شک این اقدام ضمن رشد و توسعه کسب و کارهای محلی می تواند بهترین بازار برای عرضه محصولات روستایی باشد.
پدر علم ترویج و توسعه روستایی افزود: بوم گردی فرصتی مناسب برای توسعه روستاها با بهره گیری از ظرفیت های طبیعی و تولیدات جوامع محلی از جمله صنایع دستی، غذاهای بومی و محلی است.