به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما به نقل از پایگاه اینترنتی مجله میدل ایست آی؛ سرکوبهای شاهزاده محمد بن سلمان ولیعهد سعودی، به استفاده مخالفانش از سلاح خواهد انجامید.
مضاوی الرشید از زنان پژوهشگر و شخصیت آکادمیک سعودی، با انشار مقاله ای در مجله میدل ایست آی، به حملات و سرکوب های وحشیانه مخالفان و بازداشت آنان پرداخته است. در آخرین مورد از این سرکوبها، شیخ سفر الحوالی از علمای عربستان و مخالف رژیم سعودی، در حالی بازداشت شد که از شدت بیماری مزمن روی بستر آرمیده بود.
مضاوی الرشید گفت: محمد بن سلمان ولیعهد سعودی فکر می کند سرکوبها باعث خواهد شد عربستان سعودی با ثبات باقی بماند و شرایط برای حکمرانی وی فراهم شود در حالی که عکس این مطلب اتفاق خواهد افتاد زیرا این سیاستهای سرکوب باعث خواهد شد که مخالفان رژیم به مبارزه مسلحانه با رژیم اقدام کنند.
وی همچنین با اشاره به بازداشت شیخ سفر الحوالی (68 ساله) به رغم شدت بیماری و حال جسمانی وخیم وی و به زندان انداختن او اظهار داشت : مقامات رژیم سعودی وی را به زندان انداختند تا به شیخ سلمان العوده دیگر عالم سعودی در زندان ملحق شود. شیخ سلمان العوده نیز سپتامبر گذشته بازداشت شده بود.
گفتنی است سلمان العوده و سفر الحوالی از رهبران جریان معارض سعودی با نام الصحوه (بیداری) به شمار می روند. رهبران جریان معارض الصحوه سال 1990 زمانی که رژیم سعودی از آمریکا و نیروهای بیگانه و عربی خواست از عربستان مقابل حمله احتمالی صدام رئیس جمهور سابق عراق (دیکتاتور معدوم عراق) به این کشور حمایت کنند، به مخالفت با رژیم سعودی پرداختند.
مضاوی الرشید افزود: بن سلمان از زمانی که به قدرت رسید، همواره در حال گسترش تروریسم است. وی همچنین ادامه داد: البته این سرکوبها به مستحکم شدن جایگاه بن سلمان منجر نخواهد شد، بلکه پایه های کرسی قدرت وی لرزان خواهد شد.
پژوهشگر زن سعودی خطاب به کشورهای غربی گفت: غرب نباید چشمهاي خود را به روی این تروریسم بی سابقه در عربستان سعودی ببندد زیرا به رغم تصورات کشورهای غربی ، محمد بن سلمان و افکار و دیدگاه های وی نخواهد توانست ثبات و امنیت را برای عربستان سعودی فراهم کند.
این پژوهشگر سعودی افزود: انداختن شخصیت های برجسته دینی به زندان با این هدف که مثلا کشور سعودی در حال پاکسازی است، هزینه های هنگفتی برای شاهزاده محمد بن سلمان و هم پیمانانش خواهد داشت و سرکوب مخالفان و بستن دهان آنها در کوتاه مدت، به مثابه راهبرد انتحاری (خودکشی سیاسی) در بلند مدت خواهد بود در حالی که اجازه دادن به افراط گرایان که خشم خود را با نوشتن کتاب نشان دهند، بسیار بهتر از این است که تندورها با خود سلاح حمل کنند.