بر اساس تحقیقات دانشگاه وارویک انگلیس؛
شکر عملکرد مغز افراد سالخورده را بهبود می بخشد
به گفته پژوهشگران افزایش انرژی ناشی از گلوکز در مغز، حافظه افراد مسن را بهبود میبخشد.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما، شکر عملکرد مغز افراد سالخورده را بهبود میبخشد.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، تحقیقات اخیر تاثیر مثبت یک قاشق کوچک شکر را برای حافظه و عملکرد مغز افراد بالای ۶۵ سال نشان میدهد. به گفته پژوهشگران افزایش انرژی ناشی از گلوکز در مغز، حافظه افراد مسن را بهبود میبخشد.
پژوهشگران دانشگاه وارویک انگلیس طی تحقیقات خود دریافتند یک قاشق چای خوری شکر میتواند حافظه و خلق و خوی افراد بالاتر از شصت و پنج سال را بهبود ببخشد. به گفته دانشمندان قند موجب افزایش عملکرد مغز میشود و انگیزه و حافظه آن را تقویت میکند.
پژوهشگران برای تایید نظریه خود آزمایشهایی در این زمینه انجام دادند. آنها دو گروه داوطلب را بر اساس سن تقیسم بندی کردند؛ یک گروه هجده تا بیست و هفت ساله و گروه دیگر شصت و پنج تا هشتاد و هفت ساله. آنها به هریک از گروهها دارونما یا شکر دادند و زا آنها خواستند کارهایی را با پیچیدگیهای متفاوت انجام دهند.
نتایج این تحقیق که در مجله روانشناسی و پیری منتشر شد حاکیست شکر حافظه، خلق و تمرکز افراد مسن را در مقایسه با افرادی در همان سن و سال که دارونما مصرف کرده اند تقویت کرد. به علاوه شکر همان تاثیر را بر افراد ۱۸ تا ۲۷ ساله نداشت.