پخش زنده
امروز: -
بیش از 50 هزار میلیارد ریال عوارض ناشی از اجرای قانون مالیات برارزش افزوده در بین فرمانداریها ، شهرداریها و دهیاریهای استان تهران توزیع شد.
سرپرست اداره کل مالیات برارزش افزوده استان تهران در حاشیه افتتاح طرح کمربندی جنوبی قرچک درمصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صداوسیما با مقایسه درآمدهای ناشی از عوارض اجرای مالیات برارزش افزوده در سالهای 95 و 96 به افزایش 10 درصدی این عوارض اشاره کرد و گفت: سال گذشته پنج هزار میلیاردتومان ودر درسال 95 بیش از 4500 میلیاردتومان از محل این درآمد دراستان تهران تسهیم شد.
احمد بارگاهی میزان وصول این عوارض در سه ماه نخست امسال را بیش از هزار میلیاردتومان اعلام کرد و افزود: سهم هر شهرستان از درآمدهای حاصل شده مشخص است برای مثال قرچک سال گذشته 140 میلیارد تومان و در سه ماه اول سال 97 24 و نیم میلیارد تومان دریافت کرده است.
وی با بیان اینکه درامدهای ناشی از عوارض اجرای قانون مالیات برارزش افزوده به فرمانداریها ، شهرداری ها و دهیاری های هر شهرستان تخصیص می یابد تصریح کرد: این درآمدها صرف عمران و آبادی مناطق شهری ؛روستایی وعشایری استان می شود به طوری که بخش عمده اعتبارساخت کمربندی جنوبی قرچک از محل عوارض ناشی ازاجرای مالیات برارزش افزوده بوده است.
بارگاهی در ادامه به تامین نقدینگی و دادن تسهیلات به شرکت های تولیدی در حوزه مالیات برارزش افزوده اشاره کرد و گفت: شرکت های تولیدی مثل دیگر فعالان اقتصادی اگر مشمول فراخوان های ثبت نامی در نظام های مالیات برارزش افزوده شوند مالیات را از مشتری در ذیل صورتحساب های شان وصول می کنند.
وی افزود: پس از کسرمالیاتهایی که در زمان پرداخت هزینه ها و خرید مواد اولیه انجام می دهند به سازمان امو رمالیاتی آن هم به صورت دوره ای پرداخت می کنند.
سرپرست اداره کل مالیات برازرش افزوده استان تهران گفت: بین زمان وصول مالیات برارزش افزوده از مشتری تا پرداخت به سازمان امور مالیاتی مدت زمانی وجود دارد که بعضا به تامین نقدینگی شرکت های تولیدی کمک می کند.
بارگاهی اضافه کرد: اگر در مواردی مودیان مالیاتی نتوانند از مشتریان خود وصول کنند ما با شرایط تقسیط بلند مدت یا ازطریق وصول اجرا وعملیات اجرایی از مشتریان شان کمک می کنیم تا مالیات برارزش افزوده را بپردازند.