پخش زنده
امروز: -
خیار میوهای سرشار از مواد مغذی مفید و همچنین برخی ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدان هاست و به بهبود برخی بیماریها کمک میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ خیار دوست پاکسازی کبد است و مسئولیت پالایش مواد مضر مصرفی بدن را بر عهده دارد.
خیار کم کالری، حاوی ویتامینهای C و K، منیزیم و پتاسیم است
خیار با حذف سموم و مواد زائد انباشته شده در خون و روده به دستگاه گوارش کمک می کند.
تامین آب مورد نیاز بدن همواره اهمیت دارد، به ویژه در ماه های گرم سال که کمبود آب بدن باعث بروز علائم شدیدی همراه می شود. خیار نه تنها منبع خوبی برای مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها محسوب می شود، بلکه با حدود 95درصد آب خوردن خیار می تواند تقریبا مشابه با نوشیدن یک لیوان آب باشد.
خیار کالری کمی دارد، اما حاوی فیبر غذایی است. مواد غذایی حاوی فیبر به حفظ وزن سالم بدن کمک می کنند.
خیار سطح قند خون را کاهش می دهد و از عوارض دیابت پیشگیری می کند.
خیار یکی از بهترین مواد غذایی قلیایی است که به کنترل سطوح pH بدن کمک کرده و ضد اثرات یک رژیم غذایی اسیدی عمل می کند.
خیار از سطوح بالای ویتامین K برخوردار است ویتامین K برای سلامت استخوان ضروری است و سطوح پایین این ماده مغذی با خطر بیشتر شکستگی استخوان ارتباط دارد.
ویتامین K به بدن در جذب کلسیم کمک می کند که یک ماده مغذی مهم دیگر برای حفظ سلامت استخوان ها و دندان ها محسوب می شود. همچنین، ویتامین K عاملی مهم برای لخته شدن خون است.
خیار از محصولاتی است که می تواند به واسطه تامین آب مورد نیاز بدن به تسکین سردرد کمک کند. از دیگر محصولات مفید در این زمینه می توان به سیب زمینی، موز، هندوانه و آناناس اشاره کرد.
خیار حاوی ماده ای به نام لیگنان است که خواص ضد التهابی دارد و برای مبارزه با بیماری قلبی عروقی مفید است.
لیگنان ها به کاهش سطوح کلسترول بد(LDL) و تنظیم سطوح فشار خون کمک می کنند. همچنین، مواد معدنی مهم دیگری مانند پتاسیم و منیزیم در خیار وجود دارند که به بهبود سلامت قلب کمک می کنند.
خیار، به ویژه نوشیدنی خیار تازه، موجب آبرسانی به پوست می شود.
خیار به بهبود سلامت مغز کمک می کند. این میوه حاوی ماده ضد التهابی به نام فیستین است که با سلامت مغز پیوند خورده است.
فیستین اثر بیماری های عصبی مرتبط با افزایش سن بر عملکرد مغز را کاهش می دهد.