پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی گفت: این شرکت با افزایش جذب سرمایهگذاری و بهرهوری تولید و نهاده مصرفی، بیش از گذشته زمینه ایجاد اشتغال و رشد تولید را فراهم خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از روابط عمومی شرکت شهرکهای کشاورزی؛ علی اشرف منصوری در جلسه شورای هماهنگی مدیران ستادی و استانی که با حضور معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس سازمان امور اراضی کشور، مجری طرح گلخانه های کشور، مدیر کل امور گل و گیاهان زینتی و مدیران بانک کشاورزی و اعضای شرکت برگزار شد افزود: شرکت شهرکهای کشاورزی تلاش میکند آثار رفتارهای خبیثانه آمریکا را با افزایش بهرهوری تولید و اشتغال در زندگی مردم به خصوص در این حوزه کمرنگ کند.
وی ادامه داد: به حول قوه الهی با بازنگری در فعالیتها و مدیریت جهادی تلاش خواهیم کرد با اقتصادی کردن تولید و توجه به تولید دانش بنیان در جهت رشد و توسعه پایدار و تحقق برنامههای اقتصاد مقاومتی را بیش از گذشته فراهم کنیم.
منصوری بر تقویت بخش خصوصی، حذف مقررات زاید اداری، توجه به افزایش تولید در برابر افزایش نقدینگی، کاهش مصرف انرژی و هزینههای تولید و پرهیز از اسراف و زیادهروی و تامین منابع مالی ارزانقیمت برای سرمایهگذاران و معرفی ظرفیتهای جدید را از جمله برنامههای شرکت در سال جاری جهت تقویت تولید اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی، به هدفگذاری ۴۸ هزار هکتاری توسعه گلخانهها در برنامه افق وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: همه تلاش ما در مجموعه وزارت به خصوص در شرایط فعلی که با کاهش منابع آبی و بیکاری در کشور مواجه هستیم باید اهم اقدامات معطوف به تحقق برنامه مذکور با هدف افزایش بهرهوری در مصرف آب و نهادههای تولید، ایجاد اشتغال پایدار و توسعه تجارت و صادرات در این حوزه باشد.
وی با اشاره به این که مصمم هستیم همه موانع پیش روی تولید از جمله در حوزه کشتهای متراکم در شهرکهای کشاورزی را با کمک معاونت باغبانی و معاونت برنامهریزی، امور اقتصادی وزارت و بانک کشاورزی و سایر مسئولان ریشه کن کنیم گفت: در شش ماه گذشته معادل دو برابر سه سال قبل در زمینه واگذاری اراضی جهت ایجاد شهرک اقدام شده که هرچند توفیق خوبی بوده است اما همچنان در ابتدای راه هستیم و باید با تغییر نگرش و رفتار خوب با تولید و تولیدکنندگان و تسهیل در امور و به کمک سرمایهگذاران و تقویت سرمایهگذاری بشتابیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی با اشاره به محدودیتهای اعتبارات دولتی از مدیران ستادی و استانی خواست به فکر منابع جایگزین و استفاده از سرمایههای بخش خصوصی جهت تکمیل و ایجاد زیرساختها و احیای تولید در شهرکهای کشاورزی باشند.
وی مدیریت سکون و متداول را مناسب شرایط فعلی کشور ندانست و تاکید کرد: با خودباوری و تلاش مضاعف و استفاده حداکثری از امکانات و ظرفیتهای موجود که خوشبختانه در کشور ما بسیار زیاد است باید در حوزه ایجاد و احیای شهرکهای کشاورزی تحولی اساسی را بوجود آوریم تا بتوانیم به برنامههای پیشبینی شده در شهرکهای کشاورزی جامه عمل بپوشانیم و این موضوع با وجود مدیران پر تلاش و متعهد دست یافتنی است.