پخش زنده
امروز: -
غذاهای خنککننده تابستانی حرارت غذاهای فصل تابستان را دفع می کنند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ خنک ماندن در تابستان از طریق مصرف مواد غذایی خنک کننده ، نوشیدنیهای خنک و دستگاه تهویهی هوا ایجاد می شود کارشناسان برای تنظیم حرارت بدن در تابستان معتقدند میوههای دارای آب فراوان مانند هندوانه، طالبی و خربزه و مرکباتی مانند پرتقال ،انگور، سیب، گلابی، هلو و توت بهترین منبع برای خنک ماندن در تابستان هستند .
خربزه و هندوانه به علت داشتن آب ، ویتامینهای آ و سی و لیکوپن و آنتی اکسیدانها برای جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و حفظ آب بدن در گرمای زیاد و دمای بالای هوا مفید هستند . این دو میوه تابستانی همچنین نقش موثری درکاهش وزن، دیابت، فشارخون و اختلالات قلبی و عروقی ایفا میکند.
مرکبات شامل پرتقال، گریپفروت، لیمو و لیموترش هم از جمله خنککنندهترین میوهها هستند. این میوهها نقش موثری در حفظ سلامت بدن و پوست ، هضم غذا وتجزیه غذاهای سنگین و چرب دارند ..
سبزیجات خنک کننده مانند خیار، تربچه، کاهو، اسفناج ، منداب، و نعناع نیزبه به کاهش دمای بدن در هنگام افزایش دمای هوا کمک میکنند. همهی این سبزیجات دارای مقدار فراوان آب بوده و میتوانند خون را رقیق کنند . در این بین خیار که دارای کالری کم و مقدار کمی قند، کربوهیدرات و چربی است موجب خروج مواد سمی از بدن و سلامت پوست و بافتهای بدن می شود . وتربچه هم به علت داشتن آب فراوان و پتاسیم از تشکیل سنگ کلیه در گرمای تابستان جلوگیری می کند.نعناع هم به علت داشتن خواص خنککنندگی و آرامشبخشی در هنگام گرما می تواند کمبود انرژی بدن و سوءهاضمه و التهاب رادر روزهای تابستان از بین ببرد و سبب آرامش ذهن و بدن شود .