معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار
طرح مشکلات و موانع شهرستان لنده به صورت ویژه+فیلم
مشکلات شهرستان لنده اعم از طرح های نیمه تمام و مسائل مرتبط با حوزه های فرهنگی ،اقتصادی ،سیاسی و اجتماعی به صورت ویژه مورد پیگیری قرار می گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار در نشست شورای اداری لنده هدف از سفر به این شهرستان را آشنایی با مشکلات و طرح در شورای معاونان استانداری عنوان کرد و گفت: مشکلات شهرستان لنده اعم از پروژه های نیمه تمام و مسائل مرتبط با حوزه های فرهنگی ،اقتصادی ،سیاسی و اجتماعی به صورت ویژه مورد پیگیری قرار می گیرد. محمد کاظم نظری با بیان اینکه فضای کار و خدمت در این شهرستان مطلوب است افزود: امیدواریم با سفر به شهرستان های مختلف استان بتوانیم از نزدیک با موانع و مشکلات سد راه توسعه این مناطق آشنا شده و راهکارهای مناسب برای رفع این مشکلات اتخاذ کنیم.
رییس اداره تبلیغات شهرستان لنده نیز در این نشست گفت: عدم نظارت بر بازار و نابسامانی و گرانی کام مردم را تلخ کرده است.
سید محمود الهی نیا امام جمعه موقت و رئیس تبلیغات اسلامی لنده افزود :نظارت نکردن بر بازار منجر به گرانی و بروز مشکلات عدیده برای مردم شده است.
وی افزود:اگر رهنمود های رهبر انقلاب را مخصوصا در سطح مدیریت کلان کشور نصب العین قرار می دادند یقینا شاهد این وضعیت نبودیم.
فرماندار لنده هم گفت :این شهرستان با قدمت 200 سال مدنیت در سال 92 شهرستان شد و دارای دو بخش موگرمون و بخش مرکزی است.
دارا کریمی نژاد یکی از پتانسیل های لنده را گردشگری مناطق موگرمون،کوه های سیاه و سفید عنوان کرد و افزود: این شهرستان در زمینه بافت قالی، جاجیم، گلیم و قالیچه در استان جز قطب اصلی صنایع دستی بشمار می رود.
وی گفت: سه طرح ماهی در این شهرستان فعال است که در هر دوره پرورشی بیش از 800 تن ماهی تولید و به خارج از استان منتقل می کنند.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنده هم از اجرای 7 طرح صنعتی ،دامپروری و آبزی پروری خبر داد و گفت: از محل تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری 60متقاضی با اعتبار 6میلیارد تومان تسهیلات به بانک های عامل معرفی شدند.
مسئول امور بانوان در فرمانداری شهرستان لنده بالا رفتن سن ازدواج و پایین آمدن سن طلاق در لنده و استان را معظلی مهم دانست و گفت: این مهم نیاز به چاره اندیشی اساسی و آموزش خانواده وبالابردن سطح آگاهی در جوانان دارد.
آسیه تقوی شهرستان لنده را منطقه ای با فرهنگ عشیره ای و سنتی عنوان کرد و افزود: نبود بانوی معتاد و زندانی، نداشتن کودکان کار و عدم ترک تحصیل دختران در این شهرستان نشان از سنتی و عشیره ای بودن آن است.
وی نبود اداره فنی و حرفه ای در شهرستان لنده را نوعی فرصت سوزی برای بانوان این منطقه عنوان کرد و گفت: این در حالی است که بانوان این شهرستان توانمندی ها و خلاقیت های زیادی در زمینه های اقتصادی و صنایع را دارا هستند.