پخش زنده
امروز: -
سه ماه نخست امسال 3 هزار و 100 تن گوشت قرمز در واحدهای دامداری شهرستان میاندورود تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود با اعلام این خبر گفت: اطلاع رسانی کارشناسان این مدیریت و آشنا کردن دامداران و تولیدکنندگان به مسائل علمی پرواربندی بره و گوساله در واحدهای پرواربندی، موجب کاهش هزینه تولید و افزایش بازده اقتصادی و سودآوری در جامعه میشود.
سیدشبر موسوی با بیان اینکه گوشت منبع عالی پروتئین و تامین کننده بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مهم بدن است افزود: گوشت گوساله، گاو و گوسفند، یک منبع غنی از آهن بوده و برای جلوگیری از بیماری کم خونی مهم و مصرف آن یک یا دو بار در هفته می تواند به یک رژیم غذایی سالم، به ویژه برای کودکان نوپا و زنان در سن باروری باشد.