پخش زنده
امروز: -
250 تن گوشت شتر در سه ماه نخست امسال در خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان گفت: این مقدار گوشت در واحدهای صنعتی و سنتی شتر در استان تولید شد.
آقای مدرسی تعداد بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان را هزار نفر اعلام کرد.
وی با بیان اینکه گوشت شتر تولید شده مازاد بر نیاز استان به استانهای همجوار ارسال می شود، گفت: شتر بیشتر به صورت دام زنده به استانهای همجوار فروخته می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان با تأکید بر اینکه کشتارگاه اختصاصی شتر در استان وجود ندارد، افزود: این استان با توجه به جمعیت شتر نیازمند احداث کشتارگاه شتر است.
20 درصد جمعیت شتر کشور با 35 هزار نفر شتر به خراسان جنوبی اختصاص دارد.
سالانه هزار و 70 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی تولید می شود.