به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، رضا داوودی با تأکید بر اینکه تلاش خواهیم کرد تا جیره بندی آب در شهرهای استان
صورت نگیرد، گفت: افزایش مصرف آب، عدم رعایت مصرف بهینه و مدیریت مصرف آب و قطعی برق باعث افت فشار یا قطعی آب میشود.
وی افزود: قطعی برق تأثیر بسیاری روی قطعی آب دارد چرا که قطع برق منجر به توقف عملیات پمپاژ و در نتیجه قطعی و کاهش ذخایر آب مخازن میشود.
معاون بهره برداری شرکت آب وفاضلاب استان با بیان اینکه در شهر کرمانشاه بالغ بر ۶۰۰ لیتر در ثانیه کمبود آب وجود دارد، اظهار داشت: علاوه بر این با کمبود ۸۰ هزارمترمکعب مخزن نیز مواجه هستیم و خطوط بین مخازن اجرا نشده است به همین خاطر در بعضی مناطق و در پیک مصرف، با افت فشار و کمبود آب مواجهیم.
داوودی با اشاره به اینکه منابع کنونی آب جوابگوی جمعیت و میزان مصرف آنان نیست، گفت: همزمان با گرم شدن هوا در شهرهای استان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد مصرف آب افزایش یافته است که این خود موجب میشود برخی شهروندان با افت فشار آب مواجه شوند.
وی یادآورشد: در شهرهایی، چون سرپل ذهاب، قصر شیرین و خسروی بیشترین میزان افزایش مصرف آب را شاهد بوده ایم به ویژه در شهر سرپل ذهاب افزایش مصرف بالغ بر ۵۰ درصد را داشته ایم که علاوه بر گرمای هوا، عدم وجود کنتور و عدم دریافت آب بها و همچنین استفاده از آب شرب جهت مصارف غیر شرب و عملیات ساخت و ساز میباشد که باعث بروز مشکلات عدیده برای شرکت آب و فاضلاب و عدم مدیریت بر مصرف شده است.
معاون بهره برداری شرکت آب وفاضلاب استان خاطرنشان کرد: در شهر سرپل ذهاب ظرفیت ایستگاه پمپاژ سراب گرم به حداکثر ظرفیت خود رسیده که تا حدودی منجر به کاهش مشکلات تأمین و توزیع آب شده است، ولی با این وجود مشکلات به طور کامل مرتفع نگردیده و بیشتر از این نیز امکان افزایش ظرفیت ایستگاه پمپاژ نیست.
داوودی تأکید کرد: شهرهای کرمانشاه، سنقر، کنگاور، اسلام آبادغرب، شاهو، جوانرود، صحنه و شهرهای زلزله زدهی سرپل ذهاب، قصرشیرین و سومار بیشترین تنش آبی را دارند و شهر پاوه نیز در فصل پاییز با مشکل تنش آبی مواجه است.
وی از شهروندان خواست با توجه به روند گرما آمادگی افت فشار و یا قطعی آب را داشته باشند و در مصرف آب صرفه جویی نموده و با مدیریت مصرف به کاهش موارد قطعی و افت فشار آب کمک کنند.