پخش زنده
امروز: -
امسال حدود 200 تن گوشت شترمرغ در استان اصفهان دومین تولید کننده این محصول در کشور تولید و روانه بازار مصرف شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ کارشناس مسوول سایر ماکیان سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: از ابتدای امسال تاکنون این میزان گوشت شتر مرغ در حدود 30 واحد پرورش شترمرغ در این استان تولید و روانه بازار مصرف شد.
قربانعلی محمدی بر نهادیه کردن فرهنگ مصرف گوشت شترمرغ بین مردم جامعه تاکید کرد و افزود: برنامه تولید امسال این محصول در واحدهای پرورشی حدود 850 تن پیش بینی شده است.
وی شهرستان های اصفهان وشهرضا را از مراکز عمده تولید این محصول در استان اصفهان بیان کرد و گفت: تولید مازاد برنیاز این استان به استان های همجوار همچون اراک، یزد و کرمان ارسال می شود.
استان اصفهان با تولید 20 درصد گوشت شترمرغ پس از استان مرکزی دومین تولید کننده این فرآورده در کشور است.