پخش زنده
امروز: -
رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی از لزوم تغییر سیاست های نرخ گذاری نان و ارائه طرح پیشنهادی برای ساماندهی بازار نان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ اصغر پابرجا با اشاره به تغییر نیافتن نرخ نان از سال 93 تاکنون افزود: با توجه به اینکه دغدغه دولت 45 جمعیت کشور است که پروتئین مورد نیازشان از نان تامین می شود، تعیین راهکار برای ساماندهی به بازار نان با درنظر گرفتن منافع مردم و نانوایان ضروری است.
وی کاهش نرخ آرد و یا بخشودگی جرایم مالیاتی و بیمه را یکی از راهکارهای منطقی دانست و گفت: پیشنهاد اتحادیه، آزاد شدن نرخ سه نوع نان و دولتی ماندن یک نوع نان است که مردم بتوانند خود انتخاب کننده نان مورد نظر بوده و نانوا نیز بتواند نان با کیفیت تولید کند.
رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی با اشاره به اینکه نوع نان دولتی می تواند براساس میزان مصرف مردم انتخاب شود ادامه داد: استانداران در هراستان نانی را که بیشترین مصرف را بین مردم دارد به عنوان نان دولتی انتخاب کنند که یارانه دریافت خواهد کرد.
پابرجا بی کیفیت بودن آرد یارانه ای را دلیل تولید نان نامناسب دانست و افزود: نانوایان از طریق سیستم هزینه آرد را پرداخت و یک کارخانه را انتخاب می کنند درحالی که از کیفیت آرد تولیدی در آن کارخانه مطلع نیستند و در نهایت مجبور به طبخ نان با آرد بی کیفیت هستند.
وی با اشاره به اینکه تصمیم گیری دولت در همه بخشهای تولید نان باید تغییر کند گفت: با آزاد شدن طبخ نان، نانوا می تواند آرد مورد نظر خود را شخصا تهیه و نان با کیفیت به مردم تحویل دهد.
رئیساتحادیه نانوایان سنگکی افزود: در کشور 13 تا 14 میلیون تن گندم در سه درجه تولید می شود که هرسه درجه باهم ترکیب شده و به نانوایی ها ارائه می شود در حالی که باید برای طبخ نان فقط گندم درجه 1 و 2 باهم مخلوط و به نانوایی تحویل شود.