پخش زنده
امروز: -
امسال حدود دو هزار تن بوقلمون در استان اصفهان نخستین تولید کننده این محصول در کشور تولید و روانه بازار مصرف شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ کارشناس مسوول سایر ماکیان سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: از ابتدای امسال تاکنون این میزان بوقلمون از 100 واحد پرورش شترمرغ در این استان تولید و روانه بازار مصرف شد.
قربانعلی محمدی، برنامه پیش بینی تولید امسال بوقلمون این استان را هفت هزار و 500 تن بیان کرد و افزود: تولید مازاد برنیاز این محصول به استان های کرمان ، اهواز، مرکزی و یزد صادر می شود.
وی تولید سه ماهه امسال بوقلمون را برابر مدت مشابه پارسال پارسال بیان کرد و گفت: شهرستان های نجف آباد ، فریدن و تیران وکرون از مراکز عمده تولید این فرآورده گوشتی در استان اصفهان است.
استان اصفهان تولید کننده 40 درصد بوقلمون کشور است.