پخش زنده
امروز: -
در مراسمی با حضور مسئولان استانی و نمایندگام مردم قم در مجلس شورای اسلامی، از برترین های صنعت و معدن استان قم قدردانی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما نماینده قم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر حمایت از رئیس جمهور برای حل مشکلات کشور، از آماده شدن یک طرح ۲۴ ماده ای و ارائه آن به دولت خبر داد و افزود: انتظار داریم دولت این طرح را اجرا کند و اگر نیاز به قانون هم باشد مجلس آماده همکاری است.
آقای امیرآبادی با اشاره به اینکه اثر مخرب این دوره از تحریم ها کمتر است گفت: تولید بنزین یورو ۵ به ۹۰ میلیون لیتر رسیده و این نمونه ای از کاهش مشکلات در دوره فعلی است.
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: با این وجود پتروشیمیها اجحاف میکنند و ارز صادراتی خود را به کشور نمی دهند .
وی گفت: اتاق بازرگانی و بانک های دولتی باید بیش از گذشته به کمک بخش تولید بیایند ، تامین اجتماعی فشارها را کم کند و وزارت صنعت و معدن هم ثبت سفارش را با جدیت کنترل کند.
آقای امیرآبادی گفت : در این شرایط سازمان امور مالیاتی هم باید تلاش کند از واردکنندگان خودرو و امثال آنها مالیات دریافت کنند .
وی از بی تدبیری دولت در اعلام ارز تک نرخی انتقاد کرد و گفت: البته دولت باید به گونه ای رفتار کند که به اعتماد مردم لطمه نزند .
آقای امیر آبادی با تصریح بر اینکه ما با کسی شوخی نداریم تغییر تیم اقتصادی دولت را خواستار شد و گفت: این تیم نمی تواند مشکلات را حل کند به ویژه شخص آقای سیف و برنامه هایش که باید عوض شود .
نماینده مردم قم خاطرنشان کرد: از رئیس جمهور خواستهایم این تیم را عوض کند و الا دست به کار می شویم، هرچند برخی افراد را ما نمی توانیم عوض کنیم.
آقای امیرآبادی در مجلس اسلامی اضافه کرد: همه پشتیبان دولت هستند تا به پیروزی برسند اما قرار نیست که لجبازی در کار باشد و کسی که کارایی ندارد در کار بماند.
وی از وزیر ارتباطات تمجید کرد و گفت: او در خصوص ارز اختصاص یافته به واردات موبایل با شجاعت اسامی را اعلام کرد و ما حتما از این جریان حمایت میکنیم اما با حاشیهسازی مخالفیم و نظارت میکنیم.
آقای ذوالنور دیگر نماینده قم در مجلس هم برخلاف آقای امیر آبادی در سخنانی تصریح کرد به نظر من عمده مشکل در مجلس است نه دولت.
وی افزود: اگر قانون نیست باید مجلس وضع کند و اگر اجرا نمی شود یا دولت توانایی اجرا ندارد، مجلس باید وارد شود بنابراین مجلس در بعد نظارت خوب کار نکرده است .
آقای ذوالنور باز کردن در ذخایر ارز و طلا را اشتباه خواند و گفت: نقدینگی را باید کنترل کرد اما نه از این راه چرا که نقدینگی سرگردان به هر سمت برود بحران درست می کند
وی خاطرنشان کرد: در این مدت ۲۰ میلیارد دلار به داخل خانههای مردم رفت و ما هم قدرت مقابله نداریم درحالیکه نقدینگی باید جذب تولید شود
نماینده مردم قم بر جلوگیری از واردات هم تاکید کرد و گفت: در این بخش هم مجلس مقصر است.
آقای ذوالنور افزود: در دو ماه گذشته هر چه وزیر به مجلس آورده ایم فقط وقت خود را تلف کرده ایم چرا که مجلس باید کار بدهد و کار بخواهد اما واقعا خروجی مجلس در این دو ماه چه بوده است.؟
وی افزود: رفتار دولت باید قابل پیش بینی باشد و مردم به آن اعتماد کنند.
آقای ذوالنور در خصوص رفع موانع تولید هم گفت: مجلس در این خصوص کار نکرده است هرچند این تنها کار دولت نیست و قوه قضاییه هم باید امنیت سرمایهگذاری را ایجاد کند و با مفسدان برخورد نماید.
وی تصریح کرد: اگر سالانه 5 قاضی اعدام شود مشکلات حل میشود .
آقای ذوالنور گفت: امروز ریسک تخلف در کشور پایین است در حالی که باید برای تخلف هزینه ایجاد کرد تا کسی انجام ندهد.
وی خاطر نشان کرد: این خنزر پنزر هایی که در دستور کار مجلس میآید کارایی ندارد و ما باید به وظایف خود عمل کنیم .
استاندار قم هم در این مراسم با اشاره به شرایط سخت کشور گفت : همه قوا باید به یک احساس مشترک برسند تا بتوانند راهکارهای حل مشکلات را بیابند .
آقای صادقی نقد منصفانه را برای حل مشکلات ضروری دانست و افزود : با فکر نکردن نباید کارها را سخت تر کنیم.
وی با اذعان به اینکه کار اقتصادی از دولت بر نمیآید گفت: با عزم جدی آماده حمایت از بخش خصوصی هستیم.
آقای صادقی به اتاق بازرگانی اصناف و تعاون پیشنهاد تشکیل دبیرخانه مشترک را ارائه کرد تا بتوانند فضای کسب و کار را مطالعه و مشکلات را با همدلی هر چه بیشتر حل کنند .
دکتر فیاض مشاور امور بین الملل وزیر صنعت و معدن هم با بیان دستاوردهای انقلاب گفت: به عنوان مثال در سال پنجاه و هفت ، ۸۵۶ واحد صنعتی در کشور بوده است که امروز به ۸۲ هزار واحد رسیده است .
وی افزود: با این وجود باید با همدلی کارهای بیشتری انجام داد .
سهلآبادی رئیس خانه صنعت و معدن ایران هم از واردات بی رویه به کشور انتقاد کرد و گفت: در پنج ساله ۹۲ تا ۹۶ واردات ۳۵ میلیارد دلار بوده اما امسال که سال حمایت از کالای ایرانی است در سه ماهه اول ۲۰ میلیارد دلار واردات داشته ایم .
وی گفت: ارز کشور برای خرید ساختمان به ترکیه هم رفته است در حالی که بین این افراد به ندرت نام صنعتگران دیده میشوند
سهل آبادی خاطرنشان کرد: اکثر صنعتگران کشور گرفتار دیون بانکی هستند و هر روز ضعیف تر می شوند چرا که دیگر اسمش را نمی توانیم بهره بگذاریم بلکه موضوع اندر نزول است .
وی از بی توجهی به بخش معدن کشور ، قدرتطلبی تامین اجتماعی در وصول مطالبات و نادانی بخش دولتی و خصوصی در بالا بردن قیمت ارز هم انتقاد کرد و گفت نبود: شفافیت مالی مشکل کشور است .
فراهانی رئیس اتحادیه کفش ماشینی قم هم دریافت مالیات بر ارزش افزوده ای که واحدهای تولیدی نمی گیرند اما باید بپردازند، فشار دستگاه های دولتی مانند آب و برق و گاز به واحدهای تولیدی و وجود قوانین دست و پا گیر را از مهمترین مشکلات بخش صنعت برشمرد و گفت: دولت باید برنامه ریز باشد نه تصمیمگیر ، در اینصورت میتوان به حل بخشی از مشکلات کشور امیدوار بود .