پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ ادغام غول های رسانه ای آمریکائی با یکدیگر عرصه رسانه ای آمریکا را با انقلاب مواجه کرده است.
العربی الجدید در شماره امروز خود در اینترنت نوشت: به نظر می رسد چشم انداز رسانه ها در آمریکا درحال تغییرات ریشه ای است و از جمله مجموعه عظیمی در حوزه رسانه و اینترنت در حال متولد شدن است. شرکت های «ئی تی اند تی» و «تایم وارنر» از یک سو و «والت دیزنی» و «توینتی فرست سنچری فوکس [فوکس قرن 21]» از سوی دیگر در حال ادغام شدن با یکدیگر هستند.
والت دیزنی این هفته از مقامات آمریکائی چراغ سبزی درخصوص خریداری بخش اعظم مجموعه «توینتی فرست سنچری فوکس [فوکس قرن 21]» را به ارزش 71 میلیارد و 300 میلیون دلار دریافت کرد. این اقدام منجر به شکل گیری مجموعه عظیمی در حوزه رسانه خواهد شد.