به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران،متن پیام استاندار تهران به این شرح است؛
روز ملی صنعت و معدن یادآور تلاش ارزشمند فعالین در صنایع و معادن به عنوان پیشگامان توسعه و رشد اقتصادی کشور است.
امروز، در شرایطی که دشمن با تحریم، جنگ اقتصادی علیه کشور به راه انداخته،باید پیوندمان را با مولدان اقتصاد کشور به ویژه در حوزه صنعت و معدن روز به روز محکم تر کنیم.
اینجانب، تلاش های صنعتگران و فعالان در معادن کشور که عرصه رقابت در میان صنایع بین المللی را برای کشور فراهم می کند ارج نهاده و از تلاش ستودنی مردان و زنان به ویژه در استان تهران که در سنگر جهاد اقتصادی ، عزت و اقتدار ایران اسلامی را سرلوحه امور خویش قرار داده اند،تقدیر و تشکر می کنم.
محمدحسین مقیمی.
قطع سیستم سرمایشی از ساعت ۱۳.۳۰ در همه ادارات و دستگاه ها
استاندار تهران در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: برای صرفه جویی و کنترل مصرف برق از ساعت ۱۳:۳۰ سیستم های سرمایشی در همه دستگاه هاباید خاموش شود.
استاندار تهران در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان به لزوم صرفه جویی انرژی آب و برق در ادارات اشاره کرد و افزود:صرفه جویی را باید در دولت شروع کنیم، تولید نیروگاه برقی با کاهش ذخیره آب از ۹ هزار مگاوات برق به ۴ هزار مگاوات رسیده و شاهد کمبود ۶۰ درصدی تولید برق از منابع آب هستیم.
وی به بخشنامه ارسال شده به دستگاه ها برای صرفه جویی ۱۰ درصدی برق و ۲۰ درصدی مصرف آب اشاره و بیان کرد: دستگاه های آب و برق مکلف اند هر ۱۵ روز یکبار مصرف برق و آب دستگاه ها را گزارش دهند و آب و برق دستگاه هایی که رعایت نکنند قطع می شود و از ساعت ۱۳.۳۰ سیستم های سرمایشی در همه دستگاه هاباید خاموش شود.
مقیمی با اشاره به توصیه هایی ادامه داد:کار و فعالیت باید در کنار صرفه جویی در دستور کارقرار بگیرد و مدیران از هزینه های اضافی مثل سفر خارجی پرهیز کنند.۸ساعت کاری را با کیفیت و بهره وری بالا انجام دهیم و احساس کنیم در این شرایط تکلیف به عهده داریم.
وی افزود: همچون رزمندگان در طول دفاع مقدس با همان روش باید در صحنه اقتصادی جلو رویم و کار را با جدیت و علاقمندی انجام دهیم.
تشکیل صندوق پژوهش استان و ایجاد شهرکهای دانشبنیان در شهرها
استاندار تهران در نشست هم اندیشی مشترک با رؤسای دانشگاه های استان از تشکیل صندوق پژوهش استان با سرمایه ۲میلیارد تومان خبر داد.
محمدحسین مقیمی ،تشکیل صندوق پژوهش استان را یکی از راه های اثربخش برای پیشبرد ایجاد وتوسعه زیرساخت ها دانست و تأکید کرد:حفظ ارتباط ارگانیک بین دانشگاه بعنوان یک نهاد اجتماعی از یک سو و بدنه اجرایی دولت در استان از سوی دیگر برای اجرا و پیشبرد اهداف وسیاستگذاری های دولت الزامی است.
مقیمی تشکیل صندوق پژوهش استان را از برنامه ریزی های کلان استان مبتنی بر پژوهش های علمی عنوان کرد و ادامه داد:تهران استانی با دانشگاه های منحصر به فرد است و با تشکیل این صندوق در صدد هستیم تا مشکلات اقتصادی و اجتماعی استان را کاهش دهیم.
وی همچنین از تشکیل کمیته ناظر بر نحوه هزینه های صندوق پژوهش استان خبر داد و خاطرنشان کرد:هرچند که اعتبارات تخصیص داده شده به مقوله پژوهش در کشور خیلی چشمگیر نیست اما برای جلوگیری از هدررفت بودجه کمیته ای با کارکردی نظارتی برای نحوه هزینه کرد این صندوق متشکل از رؤسای دانشگاه های استان تشکیل می شود.
رئیس ستاد پژوهش استان تهران در خصوص عملکرد صندوق پژوهش استان اظهار کرد:این صندوق نقش حمایتی از طرح های دانشگاهی که البته در خصوص مشکلات اقتصادی واجتماعی ایفا می کند و دانشگاه ها به فراخور ارائه طرح ها می توانند از این صندوق اعتبار دریافت کنند.
مقیمی در بخش دیگری از سخنان خود توجه گسترش شهرک های علم و فناوری را یکی از اساسی ترین راهبردهای دولت در استان برشمرد و ادامه داد:در این خصوص نباید استان تهران را محدود به پارک فناوری پردیس بدانیم بلکه می توانیم این شهرک ها را درشهرستان های جنوب و جنوب غربی و شمالی استان هم ایجاد کنیم.
استاندار تهران در خاتمه از آمادگی شهرهای استان برای ایجاد شرکت های دانش بنیان خبر داد و تصریح کرد:شهرداری های استان این آمادگی را دارند که در ایجاد این شرکت ها با متقاضیان مشارکت کنند.