پخش زنده
امروز: -
استاندار خوزستان: به هیچ کشوری آب نمیدهیم و این خبرها کذب هستند؛ برخی با مطرح کردن این ادعاها قصد ایجاد فاصله بین مردم و مسئولین را دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان؛ استاندار خوزستان گفت: آنچه در آبادان و خرمشهر پیش آمده متاثر از مسائل آب و هوایی و اقلیمی است که ما را متاثر و متاسف کرده است.
غلامرضا شریعتی با اشاره به اجرای طرح آبرسانی غدیر 2 افزود: تامین آب آبادان و خرمشهر را در اولویت طرح قرار دادیم به طوری که طرح را از انتها آغاز کردیم و با بهره برداری از این طرح تا ۱۵ تیر مشکل تامین آب در آبادان، خرمشهر، اروندکنار، مینوشهر و روستاهای اطرف رفع می شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین خط لوله ای به طول 105 کیلومتر از ام الدبس به سمت دز با 1300میلیارد تومان فاینانس در حال اجرا است این طرح می تواند بخش زیادی از آب شرب مورد نیاز را تامین کند.
استاندار خوزستان در خصوص برخی خبرهای منتشر شده در فضای مجازی در خصوص انتقال آب به کویت و بصره عراق گفت: به هیچ کشوری آب نمیدهیم و این خبرها کذب هستند و برخی با مطرح کردن این ادعاها قصد ایجاد فاصله بین مردم و مسئولین را دارند.