پخش زنده
امروز: -
نخستین کارگاه آموزشی بررسی ملی الگوی مصرف غذایی خانوارهای کشور برای مدیران و کارشناسان تغذیه ۸ دانشگاه علوم پزشکی کشور، توسط انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و با همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ در مراسم افتتاحیه این کارگاه، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی درباره ضرورت و کاربرد اطلاعات بررسی مصرف غذایی خانوارها توضیحاتی ارائه کرد.
دکتر زهرا عبداللهی گفت: اطلاعات بررسی مصرف خانوارها در سیاست گذاریهای غذا و تغذیه در سطح کلان و در حیطههای تولید، توزیع، واردات و صادرات غذایی و قیمت گذاری اقلام غذایی لازم است.
وی افزود: دربرنامه ریزیهای تغذیه ای، اجرای مداخلات و حمایتهای لازم برای دستیابی به مواد غذایی مغذی، سالم و مطابق با عادات و ترجیحات افراد جامعه و آموزش آنان در راستای انتخاب بهتر غذا به منظور حفظ سلامت و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر لازم است الگوی مصرف غذایی مردم در مقاطع مشخصی مطالعه و عوامل خطر تغذیهای بیماریها شناسایی شود.
عبداللهی گفت: کمک به تعیین وضعیت ناامنی غذا و تغذیه در جامعه و تدوین سبد غذایی مطلوب از دیگر کاربردهای مهم مطالعات بررسی مصرف غذایی خانوارهای کشور به شمار میرود.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از برگزاری کارگاههای آموزشی بررسی ملی مصرف غذایی خانوارهای کشور در چند مرحله برای کارشناسان تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی کشور و بررسی با مراجعه به خانوار از شهریور در استانهای کشور خبر داد.