پخش زنده
امروز: -
مرکز تأمین و تربیت نیروی متخصص در حوزه ICT توسط معاونت آموزشی و سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی کار خود را آغاز کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی، با برگزاری وب کنفرانس شیوه نامه اجرایی برگزاری دورههای مشترک آموزشی «فناوری اطلاعات و ارتباطات با همکاری نماینده رسمی آموزش هوآوی در ایران» مرکز تأمین و تربیت نیروی متخصص در حوزه ICT توسط معاونت آموزشی و سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی کار خود را آغاز کرد.
وب کنفرانس شیوه نامه اجرایی برگزاری دورههای مشترک آموزشی «فناوری اطلاعات و ارتباطات با همکاری نماینده رسمی آموزش هوآوی در ایران» با حضور سید سعید هاشمی معاون آموزشی جهاددانشگاهی، محمدصادق بیجندی رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان، سیف احمدیان نماینده هواوی و مدیران آموزشی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی برگزار شد.
در این وب کنفرانس بیان شد که تمام مراحل ثبت نام برای شرکت در این دورههای آموزشی از طریق نشانی Jdeitca.ir انجام میگیرد و دورهها مختص دانشجویان و دانش آموختگان رشتههای مرتبط با ICT و علاقهمندان دارای مهارتهای پایه حوزه ICT، کارکنان و کارشناسان سازمانی نهادها و شرکت است.
هاشمی در حاشیه این وب کنفرانس گفت: براساس برنامه ششم توسعه جهاددانشگاهی یکی از رویکردهای اصلی این نهاد حرکت به سوی آموزشهای تخصصی و تخصصی پیشرفته است که این امر نیاز به کارهای مشترک و تغییر نوع سازکار دارد.
وی افزود: اما با توجه به این که نیاز به آموزشهای خاصی در حوزههایی مانند ICT داشتیم که سرعت و شتاب بالایی دارند، دیدیم توان جهاددانشگاهی به تنهایی کار ساز نیست و باید با یک همکاری بین بخشی و ملی در سطح کشور این آموزشها را به جلو ببریم. آغاز این حرکت از جهاددانشگاهی واحد کرمانشاه بود که با شرکت نیروی غرب کار مشترکی را آغاز کردند و در ادامهی این حرکت معاونت آموزشی و سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان با همکاری شرکت نیروی غرب تصمیم گرفتند مرکز تأمین و تربیت نیروی متخصص در حوزه ICT را ایجاد کند.
هاشمی با اشاره به این که تأمین زیرساختها بسیار مهم بود تا شرکت بتواند بحث آموزش را آغاز کند، تصریح کرد: تا کنون ۸ مرکز برای برگزاری دورههای آموزشی مورد تفاهم با شرکت هواوی در دانشگاه علم و فرهنگ، پژوهشکده IT، جهاددانشگاهی تهران، خراسان، زنجان، فارس، خوزستان و کرمانشاه تجهیز شده اند.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی بیان کرد: ایجاد این مرکز یک مزیت خوبی است که نیروها برای آموزش به خارج از کشور اعزام نشود و در داخل کشور آموزشهای لازم را ببینند.
وی گفت: با وجود ۱۴۸ مرکز آموزشی در جهاددانشگاهی میتوانیم این کار را راحت انجام دهیم و این مرکز تخصصی رسالت اصلی جهاددانشگاهی را به سرانجام برساند.
در ادامه بیجندی رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان افزود: جهاد دانشگاهی نهادی پیشرو و مجموعهای دانش بنیان است که در بحث فناوری سعی کرده در لبهی دانش و فناوری حرکت کند.
وی گفت: ما معتقدیم که آموزش زیربنای فناوری است و زمانی اقتصاد مقاومتی محقق میشود که به آموزش به عنوان زیرساخت خودباوری نگاه کنیم.
بیجندی افزود: کار مشترک هر اندازه در جهاددانشگاهی شکل بگیرد کشور بیشتر از آن منتفع میشود.
رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان گفت: این دورهها مرحله یکم دورههای آموزشی این مرکز است.
همچنین دکتر احمدیان گفت: این دورهها از آموزشهایی است که مورد نیاز سه اپراتور همراه اول، ایرانسل و رایتل، راه آهن و صنایع مادر است.
وی افزود: در این دوره برای دارندگان بیمه بیکاری (با داشتن استعلام معتبر از بیمه) و افراد جویای کار (با داشتن استعلام معتبر از بیمه) تخفیفهای ویژهای در نظر گرفته شده است.
نماینده شرکت هواوی تأکید کرد: ما رسالت شغل و ایجاد شغل را برای خودمان قایل هستیم.
احمدیان گفت: عصر حاضر عصر اینترنت اشیا است و زمانی است که باید اشیا دارای سیم کارت شوند. ما نیاز داریم کارها و آموزشهایی را انجام دهیم که هم نیاز الان و هم نیازهای آینده جامعه رفع شود.