پخش زنده
امروز: -
امسال پرش از بلندترین سکوی پرتاب طبیعی کشور 10 درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز چهارمحال و بختیاری ، مدیر بلندترین سکوی بانجی جامپینگ طبیعی کشور در استان گفت: امسال تاکنون 400 نفر پرش آزاد ازارتفاع این سکو را در چهارمحال و بختیاری تجربه کردند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 10 درصد بیشتر است.
سیامک صالحی گفت:سکوی بانجی جامپینگ چهارمحال و بختیاری با 75 متر ارتفاع در حومه روستای دو پلان بخش ناغان از ابتدای امسال تاکنون میزبان روزانه 30تا 40متقاضی داخلی و خارجی بوده است.
سیامک صالحی افزود:این افراد بیشتر از استانهای آذربایجان غربی،فارس، تهران و خوزستان و از کشورهای آلمان ، سوئد،نیوزلند به این منطقه آمده اند و همه آنها پرش هایی موفق از این سکوی پرتاب را تجربه کرده اند.
وی افزود: در پرش های «بانجی جامپینگ» هر فرد با بستن یک طناب به بدن خود از ارتفاعی بلند می پرد و پس از پرش توسط کارشناسان به سکوی پرتاب باز می گردد .
مدیر بانجی جامپینگ چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این مجموعه نخستین بانجی جامپینگ طبیعی کشور است گفت : سکوی پرش این مجموعه کاملا طبیعی و برروی رودخانه کارون مستقر است.
وی با اشاره به قرارگیری این سایت در مجاورت ایل راه عشایری - تاریخی دزپارت و قرارگیری در مناطق حفاظت شده سبزکوه و هلن گفت : قرارگیری بر رودخانه کارون و دره عمیق و مجاورت با پل سیمی و اثر ملی لینچ از دیگر برتری های این سایت ورزشی – توریستی است.
وی با بیان اینکه در فازهای آتی مراکز اقامتی و تفریحی جانبی نیز برای گردشگران پیش بینی می شود ،گفت : هم اکنون برای علاقمندان این ورزش یک مکان اقامت موقت پیش بینی شده است.
بلندترین سکوی طبیعی پرش از ارتفاع ایران با ۷۵ متر ارتفاع در حومه روستای دو پلان بخش ناغان قرار دارد،که پارسال به دلیل اتمام استاندارد طناب های پرتاب غیرفعال شده بودکه با330میلیون ریال اعتبار بخش خصوصی و نصب تجهیزات جدیداین سکوی طبیعی دوباره فعال شد.
نخستین سازه مصنوعی بانجی جامپینگ ایران در سال 1386 در مجموعه تلهکابین توچال و دومین باشگاه مصنوعی بانجی جامپینگ ایران در مجموعه توریستی - تفریحی تلهکابین گنجنامه همدان فعال شد .
برای ساخت این سازهها 40 متر ارتفاع مورد نیاز است و هم اکنون بانجی جامپینگ چهارمحال و بختیاری 75 متر ارتفاع دارد.