پخش زنده
امروز: -
کاربران فضای مجازی در سالگرد ترورهای سال ۶۰ و در پاسخ به پیام رهبران سران منافقین در فضای مجازی واکنش نشان دادند.
به گزارش فضای مجازی خبرگزاری صداوسیما؛ اشتباه نیست اگر گفته شود انقلاب اسلامى در سال ۵۷ آغاز شد و سال ۶۰ شکل گرفت. سال ۶۰ سال سرنوشت انقلاب است. تابستان این سال با بوی خون، صدای بمب و اخبار نامتعارف سیاسی مقطعی پرآشوب و بحرانی را در تاریخ ایران رقم زد.
در این سال سران سازمان مجاهدین خلق (منافقین) وارد فاز نظامی شدند و اقدامات مسلحانه را در برنامه سازمانی خود قرار دادند. نام گروهک تروریستی منافقین در ایران یادآور جنایتها و اقدامات تروریستی است که موجب شهادت بسیاری از مقامات برجسته و شمار زیادی از مردم شده است. گروههای مخالف مسلح با فریب جوانان و جذب آنها نقش اصلی را در دامن زدن به خشونتها ایفا کردند و چرخهای بزرگ از خشونتهای پیوسته به راه افتاد.
اول تیرماه ۱۳۶۰ حضرت امام خمینی (ره) حکم عزل بنیصدر را از مقام ریاست جمهوری صادر کرد و درپی آن ترورهای پی در پی سازمان جهت براندازی جمهوری اسلامی کلید خورد. بنیصدر پس از عزل به فرمان امام خمینی به زندگی مخفی روی آورد و سعی کرد که با نوار و نامه مردم را به شورش و آشوب دعوت کند، اما پس از آنکه مردم در ۲ مرداد با رأی ۱۳ میلیونی به شهید رجایی، وی را به عنوان دومین رئیس جمهور انتخاب کردند، بنی صدر نيز هفتم مرداد به همراه مسعود رجوی با لباس و چهره زنانه از کشور گريخت. ۱۱ مرداد مراسم تحلیف و تنفیذ حکم رجایی در حضور امام خمینی برگزار شد. شهید رجایی ۱۴ مرداد، دکتر محمدجواد باهنر را به عنوان نخستوزیر به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد و در همان روز وی با کسب ۱۳۰ رأی از مجموع ۱۶۸ رأی ماخوذه، از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت. ۱۷ مرداد ماه حکم نخستوزیری دکتر باهنر از مجلس صادر شد و وی کار خود را آغاز کرد. هماهنگی و همفکری رییسجمهوری و هیئت دولت و اکثریت مجلس شورای اسلامی، امید به برقراری آرامش و حل و فصل مشکلات را در دلها زنده کرد، اما گروه منافقین نیز آرام ننشستند و طیف وسیعی از ترورها و حملات مسلحانه را تشکیل دادند، به گونهای که براساس بررسیهای صورت گرفته بیش از ۱۰ هزار نفر از مردم کشورمان در این اقدامات تروریستی به شهادت رسیدهاند.
از جمله اقدامات خشونت امیز و ترورهای انجام شده در سال ۶۰ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۶ تیر؛ ترور نافرجام حضرت آیتالله خامنهای در مسجد ابوذر
۷ تیر؛ انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری به دست منافقین و شهادت مظلومانه آیت الله بهشتی و یارانش
۸ تیر؛ ترور شهید کچویی به دست منافقین
۳ مرداد؛ ترور شهید حجتالاسلام سیدحسن بهشتینژاد، نماینده مردم اصفهان
۹ مرداد؛ ترور شهید حجتالاسلام کامیاب نماینده مردم مشهد
۸ شهریور؛ انفجار دفتر نخستوزیری، شهادت رجایی و باهنر
۱۴ شهریور؛ ترور آیتالله شیخ علی قدوسی، دادستان کل انقلاب اسلامی
۲۰ شهریور؛ ترور دومین شهید محراب حضرت آیتالله مدنی
از جمله مهمترین اقدامات نظامی سازمان در سال ۶۷ فروغ جاویدان است که جمهوری اسلامی در واکنش به آن همه اعضای زندانی سازمان را که حاضر به برائت از سازمان و ابراز ندامت از اعمال خود نشده بودند اعدام کرد.
این سازمان به وسیله جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته شد. دولتهای غربی نیز برای حدود یک دهه این سازمان را در فهرست گروههای تروریستی قرار داده بودند، اما بعدا نام سازمان را از این فهرست خارج کردند. در تاریخ ۲۷ تیر ۱۳۸۹، یک دادگاه استیناف در واشینگتن دی سی آمریکا حکم کرد که نگه داشتن سازمان مجاهدین در لیست تروریستی آمریکا اشتباه است و وزارت خارجه آمریکا باید در این نامگذاری تجدید نظر کند. این موضوع برای سازمان که ۱۳ سال برای خارج شدن از لیست تروریستی آمریکا تلاش میکرد یک پیروزی بزرگ محسوب میشد. سازمان مجاهدین خلق از طریق لابیهای قوی و صرف هزینههای هنگفت، سعی در جلب شخصیتهای پرنفوذ سیاسی به عنوان «حامی» برای خروج نام این گروه از «فهرست گروههای تروریستی» در اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا کرد.
سرانجام در تاریخ ۷ مهر ۱۳۹۱ وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیهای اعلام کرد؛ وزیر امور خارجه این کشور تصمیم گرفته است بر اساس آنچه که همگامی با قانون و به موجب قانون مهاجرت و تابعیت این کشور خوانده شده است، عنوان "سازمان تروریستی" را از گروهک تروریستی منافقین بردارد و نام این سازمان را از فهرست سازمانهای تروریستی حذف کند.
سازمان منافقين سال ها تلاش کرد تا ایران را از تحولات منطقه به حاشیه براند حتي با نشست های ساليانه خود و با حمایت های غربی و سعودی، ولی همه این تلاش ها با شكست مواجه شد.
آنان با برگزاری نشست های سالانه می خواهند اینگونه وانمود كنند كه همچنان وجود دارند و كشورهای غربی و عربی می توانند برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی روی آنها سرمایه گذاری كنند اما به رغم صرف هزینه های چند ده میلیون دلاری، تلاش های منافقین به مدد نیروهای اطلاعاتی و امنیتی و هوشیاری مردم كاری از پیش نبرده است.
اکنون نیز سازمان منافقین با تغییرات در اوضاع اقتصادی ایران سعی دارد با دادن پیام از سوی رهبران خود جنبشی اعتراضی را در ایران به راه بیاندازد و آن را حمایت کند. پیامی که اينبار نيز راه به جايي نمی برد و با واکنش تند کاربران فضای مجازی مواجه شد؛ کاربران فضای مجازی در آستانه نشست منافقين در پاریس با هشتگهای #هزارجلاد_هزاراشرف و #BanMEK جنایتهای آنان را یادآور شدند.