پخش زنده
امروز: -
مطالعات دانشمندان نشان میدهد که صرف نظر از سن و یا سطح تناسب اندام، ورزش به طور قطعی بر فعالیتهای مغز و میانگین عملکرد آن تاثیرمیگذارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد،مطالعات نشان داده ورزش استرس را کاهش می دهد.
تمرین کردن به ویژه وقتی که باعث عرق کردن شما میشود، میتواند استرسهای ذهنی و جسمی شما را کاهش دهد.
ورزش در اصل غلظت نوراپینفرین را در بدن بالا میبرد، هورمونی که از غدد فوق کلیوی ترشح میشود و میتواند پاسخهای مغز به استرس را متعادل کند. این دقیقا یک بازی برد- برد است؛ از یک سو، استرس را کاهش میدهد و از سوی دیگر توانایی بدن را برای مقابله با تنش روانی بالا میبرد.
طبق مطالعات ورزش شادی آفرین است
ورزش کردن هورمون شادی بدن شما را به شدت افزایش میدهد و میتواند نشانههای افسردگی بالینی را کاهش دهد.
به همین دلیل معمولا پزشکان به افراد مبتلا به افسردگی و یا اضطراب و یا افرادی که صرفا احساس غم میکنند، توصیه میکنند که زمان زیادی را در باشگاه بگذرانند.
اعتماد به نفستان را بالا میبرد .
جدا از وزن، سایز، جنسیت و سن و سال، تمرین کردن میتواند به سرعت درک افراد را از جذابیت خودشان افزایش دهد. در واقع کمک میکند که نسبت به خود بیشتر احساس عشق کنند.
ورزش پیری را به تعویق می اندازد؛
این واقعیت تلخ است اما حقیقت دارد که پیری میتواند به مغز ما آسیب برساند. بیماریهایی مانند آلزایمر میتواند در این سن به سلولهای مغز ما صدمه بزنند، آنها را از بین ببرند و یا کاری کنند که دیگر کارکردهای قبلی را نداشته باشند.
قرار نیست تمرین و رژیم غذایی سالم، آلزایمر را درمان کند، اما میتواند زوال عقل را که از سن 45 سال به بعد اتفاق میافتد به تعویق بیندازد. به ویژه بین سالهای 25 تا 45 سالگی افزایش برخی از مواد شیمیایی در مغز بر اثر ورزش، از انحطاط هیپوکامپ که بخش مهمی از مغز برای حافظه و یادگیری است، جلوگیری میکند.
بی خوابی را بهبود می بخشد.
برای برخی یک ورزش سبک و مناسب میتواند به اندازه یک قرص خواب تاثیرگذار باشد.
حدود پنج تا 6 ساعت قبل از خواب ورزش دمای بدن شما را به شدت افزایش میدهد و پس از آنکه دما به حالت عادی باز میگردد سیگنالهای بدن به مغز این خواهد بود که وقت خواب است. افرادی که ورزش میکنند به طور متوسط توانایی انجام کار بیشتری دارند، به همین دلیل کمتر از کارهای حرفه ایی خود عقب میمانند.