به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستـــان، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور در دیدار با رؤسای کانونهای بازنشستگی استان کُردستان، اظهار داشت: در طول ۴ ماه مدیریت این صندوق به ۲۱ استان کشور سفر کرده و از نزدیک با بازنشستگان دیدار داشتهام تا از نظرات همه استانها برای تحول در خدمات بازنشستگی استفاده شود.
جمشید تقیزاده با بیان اینکه در ساختار تبعیضهایی وجود دارد، اظهار داشت: قانون خدمات کشوری در گذر زمان نیازمند تغییراتی است که در تلاش هستیم این تغییرات به نفع بازنشستگان باشد.
به گفته وی، براساس جانمایی انجام شده و با انعقاد تفاهمنامه با شهرداری سنندج، احداث خانه امید در این شهر در اولویت ویژه صندوق قرار گرفته و تا یکسال آینده به بهرهبرداری میرسد.
تقیزاده اضافه کرد: خانه امید میتواند محل مناسبی برای فعالیتهای فرهنگی، صنفی و دیگر مسائل بازنشستگان باشد و تلاش ما بهرهگیری بیشتر از ظرفیت چنین مکانهایی است و میخواهیم بهترین نقاط شهر نظیر پارکها برای این منظور اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه فعالسازی خانههای امید و پویایی این خانهها به عنوان مراکزی برای دورهمی بازنشستگان مورد توجه ویژه است، تشریح کرد: با شکلگیری تشکلهای بازنشستگی، امور بازنشستگان به خود آنان واگذار میشود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در ادامه تصریح کرد: برنامه و طرحهای خوبی را آغاز کردیم و تلاش داریم آثار این اقدامات، نتایج مطلوبی را برای بازنشستگان به دنبال داشته باشد.
تقیزاده با بیان اینکه تعامل بیشتر در حوزه بازنشستگی، بین دولت و مجلس شورای اسلامی یک ضرورت است، اضافه کرد: انتظار ما راهاندازی و فعال شدن فراکسیون بازنشستگان در مجلس شورای اسلامی برای شنیده شدن صدای بازنشستگان، طرح مسائل و مشکلات این عزیزان است که قرار است این فراکسیون تا ۲۰ تیرماه راهاندازی شود.
وی با اشاره به اینکه تعدادی از شرکتهای وابسته به صندوق، سودآوری خوبی برای سرمایههای در اختیار دارند، شفافسازی فعالیت این شرکتها برای خدمت بیشتر به بازنشستگان را ضروری دانست.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، تأمین و تقویت زیرساختها برای بیمه تکمیلی بازنشستگان و ایجاد بانک اطلاعاتی ویژه این قشر به ویژه در حوزه سلامت و نیز توجه به ورزش آنان را از دیگر برنامههای در دست اجرای صندوق بازنشستگان کشوری عنوان کرد.
تقیزاده متذکر شد: بازنشستگان، سرمایههای صندوق بازنشستگی کشوری هستند و همه سرمایههای صندوق نیز متعلق به آنان است، به همین دلیل محور فعالیتهای ما بازنشسته محوری است.
وی در پایان یادآور شد: با تلاش دولت، ماه گذشته چهار هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان حقوق بازنشستگان پیش از عید فطر به آنان پرداخت شد.
رئیس شورای کانونهای بازنشستگی استان کردستان هم گفت: ۲۱ هزار و ۶۴۷ بازنشسته در این استان وجود دارد که بخش آموزش و پرورش با ۱۲ هزار و ۸۷۰ نفر و دانشگاه علوم پزشکی با سه هزار و ۴۶۰ بیشترین تعداد را دارند.
همایون جنتی به خدماتی به بازنشستگان ارائه میشود هم اشاره کرد و افزود: کلاسهای آموزشی در زمینه آلزایمر، بیماریهای سالمندان، ورزش سلامت و تغذیه بازنشستگان برگزار شده است.
به گفته وی، کلید شروع احداث خانههای مهر و امید در کُردستان زده شد، امّا بعد از گذشت ۱۱ سال این استان از آن بی بهره است.
جنتی، رنج بازنشستگان را نه از حقوق پایین بلکه از تبعیض و تفاوت در پرداختیها اعلام کرد و افزود: فراهم کردن زمینه برای بهره مندی استانهای محروم از تسهیلات مناسب میتواند بخش مهمی از مشکلات این قشر را سامان دهد.