اختتامیه "طرح ماد" در سنندج
طرح ماد ار جمله طرحهای حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است که با انعقاد تفاهم نامهای بین بهزیستی و آموزش و پرورش کردستان در ۳۰ مدرسه در حال اجراست.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کُردستان در مراسم پایانی این طرح، گفت: "طرح ماد" از سال ۹۵ در ۱۰ مدرسه استان با ۳۰ کلاس درس آغاز شد و هم اکنون به ۶۰ کلاس در قالب ۳۰ مدرسه افزایش یافته است.

افشین خوشگوار، افزود: هزار و ۶۹۵ دانش آموز پایه هشتم تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند که هدف از اجرای آن ارتقاء توانمندی و ایجاد توسعه ظرفیتهای مشارکتی دانش آموزان برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است.
افزایش شناخت درباره آسیبهای اجتماعی، اصلاح نگرش در زمینه رفتارهای پرخطر، افزایش مهارت کارهای گروهی و تمرین و توسعه شبکه مشارکت اجتماعی دانش آموزان از مزایای اجرای این طرح است که خوشگوار به آن اشاره کرد.
وی افزود: تعداد کلاسهای درس مجری این طرح در سال تحصیلی آینده به ۱۰۰ کلاس افزایش مییابد.
در این مراسم از ۵۷ دانش آموز و ۱۰ معلم برتر طرح ماد تقدیر شد.
ماد مخفف "مشارکت های اجتماعی دانش آموزان" است.