فرصت های سرمایه گذاری شهرستان یزد بررسی شد
توسعه صنایع کم آب خواه، سیستم های نوین آبیاری، توسعه بسته بندی مواد عذایی ، توسعه کشت گلخانه ای ، اصلاح نژاد دام و غیره از جمله این فرصت ها اعلام شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکزیزد , فرماندار یزد در این نشست وجود مراکز آموزش عالی، جهانی شدن بافت تاریخی یزد، گردشگری، بیابان گردی و کویر نوردی، وجود انرژی های خورشیدی، پتانسیل فناوری و دانش بنیان، خوشنامی تجار و بازرگانان، قطب درمان و سلامت، وجود صنایع و معادن و قرار گرفتن در چهارراه مواصلاتی کشور را از جمله ظرفیت های سرمایه گذاری این شهرستان برشمرد.
مصطفی سالاری افزود : توسعه حوزه گردشگری، کویر نوردی، خدمات درمان وسلامت، برندسازی صنایع دستی و فناوری و شهر هوشمند را از جمله برنامه های برای رونق سرمایه گذاری این شهرستان عنوان کرد و گفت: فناوری و شهر هوشمند از جمله صنایع پاک، کم آبخواه و دارای تولید ثروت بالا است و با توجه به شرایط جغرافیایی و اقلیمی یزد باید در استان یزد تقویت شود و ما آنها را در برنامه قرار داده ایم و حمایت می کنیم.
وی با اشاره به وجود بیش از دو هزار واحد تولیدی و صنعتی در شهرستان یزد و گستردگی بالای این واحدها، مساعدت واحدهای موفق، حمایت از از واحدهای نیازمند و حذف واحدهای مشکل ساز را خواستار شد.
سالاری گفت : برای توسعه و رونق سرمایه گذاری در بخش کشاورزی علی رغم تلاش های صورت گرفته باید صنایع کم آب خواه، سیستم های نوین آبیاری، توسعه بسته بندی مواد عذایی ، توسعه کشت گلخانه ای ، اصلاح نژاد دام و غیره انجام شود.
فرماندار یزد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه حدود 65 درصد جمعیت یزد در مرکز استان ساکن هستند؛ خواستار افزایش سهم بودجه شهرستان یزد شد و گفت: در حال حاضر سهم بودجه استان 22 تا 25 درصد بودجه استان می باشد.
شهرستان یزد با 4 شهر، 17 روستا و چهار دهستان، 651 هزار نفر جمعیت از جمعیت یک میلیون و 50 هزار نفری استان یزد را در خود جای داده است که 93 درصد آنها شهرنشین هستند.